לא הבנתי, שלוחה 1 זה שלוחה לצינתוקים?הקלדתי את כל המספרים ישירות למערכת, האם ישנה אפשרות להוריד אותם בקובץ אקסל?
ושאלה נוספת, למרות שהקלדתי את כל המספרים לשיגור, אני רוצה לשגר אבל המערכת אומרת שאין מספרים לשיגור??
תודה!
באיזה סוג שלוחה??הקלדתי את כל המספרים ישירות למערכת, האם ישנה אפשרות להוריד אותם בקובץ אקסל?
ושאלה נוספת, למרות שהקלדתי את כל המספרים לשיגור, אני רוצה לשגר אבל המערכת אומרת שאין מספרים לשיגור??
תודה!
זה שלוחה רגילה אבל הסתדרתי עם זה. תודה @ישראלגלא הבנתי, שלוחה 1 זה שלוחה לצינתוקים?
הקלדתי את כל המספרים ישירות למערכת, האם ישנה אפשרות להוריד אותם בקובץ אקסל?
תודה!
הקלדתי את כל המספרים ישירות למערכת, האם ישנה אפשרות להוריד אותם בקובץ אקסל?
תודה!
מגדירים את השלוחה הראשית כשלוחת השמעת קבציםשלום,
המערכת מוגדרת על כך שכשנכנסים לשלוחה יש שידור חי, שיעורים וכו'
ואני רוצה שמיד שניכנסים ישמעו את ההודעות.
כיצד?
???אני רוצה לעשות טריויה דרך המחשב ולא דרך האתר (מתקשה בתכנות)
תכניסו את הקודאיך אפשר שזה ישאר קבוע הטריויה ולא רק ביום מסויים.
trivia_questions_location=always
כן, בשלוחה הזוהאם אני יכול לראות ניקוד או לשמוע של המשתתפים?
type=points_say_total
דרך הטלפון.................???
תכניסו את הקוד
קוד:trivia_questions_location=always
כן, בשלוחה הזו
קוד:type=points_say_total
ישר כח!מגדירים את השלוחה הראשית כשלוחת השמעת קבצים
לא מכיר את הניהול הטלפוני.דרך הטלפון.................
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים