כללי הגדרת גודל לאובייקט בפוטושופ

• הוסף לסימניות
האם יש דרך להגדיר לאובייקט בפוטושופ גודל?
מזמן לא השתמשתי בתוכנה זו. אם אני צריכה למשל מלבן בעל מידות מדוייקות, איך אני עושה זאת?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
כאן - - -

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 130.7 · צפיות: 36
  • 2.jpg
    KB 141.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
עוד דרך - כשאת משנה את גודל האוביקט (עריכה>שינוי צורה>הגדל/הקטן) יש בסרגל למעלה חלונות למילוי הגודל החדש באחוזים. אפשר למלא שם הגדול הרצוי בס"מ או מ"מ ולציין לאחר המספר cm או mm.

• הוסף לסימניות
הגדלים מופיעים בפיקסלים ואני לא יודעת לתרגם מפיקסל למילימטרים.
סתם מתסכל.

• הוסף לסימניות
לא הולך לכתוב אותיות.
ומה גם, שכשאני צריכה עיגול זה קצת יותר מסובך.
פשוט יש לי איזה עבודה שמצפים שאצור את השטנצים בעצמי.
לכן אני צריכה גדלים מדוייקים.
תודה לכל העוזרים והמגיבים

• הוסף לסימניות
ולמה לא לבנות בתוכנה ווקטורית?

• הוסף לסימניות
מקסימום תבני את השטאנצ' בויקטורי את הבפנים תעשי בפוטושופ.
בכל אופן מה שאת יכולה לעשות זה
לפתוח דף חדש בפוטושופ ולהגדיר גודל דף בסנטימטר ואז לשנות לפיקסלים והוא ייתן לך את הגודל תעשי לו סגור (לא פתיחה) וככה תדעי את הגודל בפיקסלים.

• הוסף לסימניות
לפתוח דף חדש בפוטושופ ולהגדיר גודל דף בסנטימטר ואז לשנות לפיקסלים והוא ייתן לך את הגודל תעשי לו סגור (לא פתיחה) וככה תדעי את הגודל בפיקסלים.
זה לא טוב כי כשהיא קובעת לפי ס"מ אז היא גם מגדירה dpi מה שאומר שכשהוא יתן לה את מספר הפיקסלים הכל יהיה ביחס לצפיפות הפיקסלים ולא לגודל האמיתי

• הוסף לסימניות
גם בעיגול יש בכלי הצורות האוטומטיות לבחור קוטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;90119:

נכתב ע"י studio dv.d;90148:
זה לא טוב כי כשהיא קובעת לפי ס"מ אז היא גם מגדירה dpi מה שאומר שכשהוא יתן לה את מספר הפיקסלים הכל יהיה ביחס לצפיפות הפיקסלים ולא לגודל האמיתי
לא הבנתי מה הסיבוך?
לחצן ימני על המסגרת של המסמך וזה נותן את כל הנתונים כולל גודל ופיקסלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה