כללי הגדרת מידות לכל התמונות בקובץ PSD

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ PSD עם מלא תמונות.
כל אחת כרגע בגודל אחר ואני רוצה שכולם תהיינה בדיוק באותו הגודל.
האם יש אפשרות בבחירת כל השכבות להגדיר לכולן שתהיינה באותה המידה בדיוק?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מקווה שהבנתי את השאלה
את יכולה לשנות את הגדרות הדף לגודל הרצוי image- canvas size
אם את מתכוונת לתמונות שבקבצים נפרדים בפוטושופ אפשר לעשות הקלטה ואז לכל התמונות...

• הוסף לסימניות
מה שאני הייתי עושה בכזה מצב: מייצא את כל השכבות של הקובץ - כל שכבה לקובץ נפרד. ומקליט אקשן של הקטנת/הגדלת התמונה לגודל הרצוי. ומחיל אותם על שאר הקבצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;987694:
מה שאני הייתי עושה בכזה מצב: מייצא את כל השכבות של הקובץ - כל שכבה לקובץ נפרד. ומקליט אקשן של הקטנת/הגדלת התמונה לגודל הרצוי. ומחיל אותם על שאר הקבצים.
רעיון חכם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;987694:

הבעיה שמדובר בכמה עשרות תמונות.
השאלה אם אפשרי לעשות אקשן לתמונה, ולהכיל אותו רק על תמונות ולא על כל המסמך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;987726:
הבעיה שמדובר בכמה עשרות תמונות.
השאלה אם אפשרי לעשות אקשן לתמונה, ולהכיל אותו רק על תמונות ולא על כל המסמך

כתבתי מפורט. אפשר לקרוא שוב: קודם לייצא את כל השכבות, כל שכבה כקובץ נפרד. ורק אח"כ להחיל אקשן על כל הקבצים שייצאת זה עתה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;987791:
כתבתי מפורט. אפשר לקרוא שוב: קודם לייצא את כל השכבות, כל שכבה כקובץ נפרד. ורק אח"כ להחיל אקשן על כל הקבצים שייצאת זה עתה.

תודה, קראתי את מה שכתבת. זה שאפשר להריץ אקשן על התמונות אני יודעת, אבל מה שניסיתי להגיד זה שהסיבה לאשכול הזה היא כדי למנוע את הצורך לייצא כל תמונה בנפרד כי זה לייצא מעל 30 תמונות.

חיפשתי דרך מהירה לעשות זאת בלי להצטרך להתעסק עם כל תמונה בנפרד.

תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות בפקודה אחת לחלק את הקובץ שכל שכבה תהיה בקובץ נפרד:
file - scripts - export layers to file

ואח"כ תפעילי את האקשן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י B7;987853:
יש לך אפשרות בפקודה אחת לחלק את הקובץ שכל שכבה תהיה בקובץ נפרד:
file - scripts - export layers to file

ואח"כ תפעילי את האקשן...

אבל לפני שאני מפעילה את האקשן, אני צריכה להגדיר לכל תמונה trim של כל השטחים הריקים, כי זה פותח לי את כולן בגודל הקובץ המקורי.

• הוסף לסימניות
יש פקודה שחותכת את הרקע השקוף, אולי אפשר להכניס אותה לאקשן.
file - automate - crop and ...​

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י B7;987902:
יש פקודה שחותכת את הרקע השקוף, אולי אפשר להכניס אותה לאקשן.
file - automate - crop and ...​

הפקודה היא image > trim
אבל שוב - זו התעסקות בכל תמונה ותמונה להריץ עליהן את האקשן כל אחת בנפרד, כי כדי להריץ על כולן אני צריכה לשמור את כולן.
הקיצר, אין פתרון מהיר לזה.

• הוסף לסימניות
תריצי את האקשן המצורף.

ולפני כן תצרי תיקייה בשם 1 (תקראי לה "1") וזה יעשה לך הכל.

תלחצי רק על הפקודה שנקראת ייצוא.
והכל ישמר לך בתוך תיקייה 1 - ובפנים בתיקייה.

קבצים מצורפים

• Set 2.rar
    781 ביטים · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;987914:
הפקודה היא image > trim
אבל שוב - זו התעסקות בכל תמונה ותמונה להריץ עליהן את האקשן כל אחת בנפרד, כי כדי להריץ על כולן אני צריכה לשמור את כולן.

שוב, אנילאמבין מה כאן כל הבעיה? גם זה אפשר לכלול באקשן...
להקליט אקשן של טרים לתמונה. ושינוי גודל לגודל הרצוי. ושמירה בשם [לשים ברקס, כדי שלא ידרוס את הקבצים המקוריים].
וחסל

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאתם לא מצליחים להבין מה הבעיה, אבל כבר הרבה יותר קל לשנות מידה ידנית לכל תמונה מכל ההתעסקויות שהצעתם פה אפילו שהרעיונות מאד יצירתים.
עשיתי זאת ידנית בסוף וזה לקח לי פחות זמן מאשר אם הייתי מתחילה להקליט אקשן ואז לייצא את התמונות לקבצים נפרדים, להריץ עליהם אקשן ואז לפתוח את כולם ולהכניסם לקובץ ולמקם אותם מחדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;988004:
אם הייתי מתחילה להקליט אקשן ואז לייצא את התמונות לקבצים נפרדים, להריץ עליהם אקשן ואז לפתוח את כולם ולהכניסם לקובץ ולמקם אותם מחדש.

אקשן הוא דבר קליל. למתמצאים בה.

• הוסף לסימניות
נכון, הוא דבר קליל ואני מתמצאת בו. אבל סך הפעולות הנדרשות לעשות את כל מה שהוצא פה עולה על סך הפעולות הנדרשות ממני לטפל בכל תמונה בנפרד בתוך המסמך עצמו בלי לייצא.

• הוסף לסימניות
אולי היה פשוט יותר ליבא את כל התמונות לאינדיזיין
ועם קיצוריה הנהדרים לשנות את הגודל של התמונות.
לפעם הבאה...

• הוסף לסימניות
צודקת, רק הבעיה היא האפקטים שבאינדיזיין לא כל כך מוצלחים כמו בפוטושופ לעבודה על תמונות. אחרת אינדיזיין באמת התוכנה המתאימה. אבל בסוף הסתדרתי.
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;987914:
הפקודה היא image > trim

זה ממש לא אותה פקודה!
אם רוצים להתאים בתיקיית תמונות גודל אחיד של כל הקבצים, אז יש לזה סקריפט מובנה בפוטושופ, (הראשון).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיks;988054:
אקשן הוא דבר קליל. למתמצאים בה.
אקשן זה דבר טוב אבל לפעמים הוא לא ייתן מענה הולם ונכון.
דוגמה:
אני מעוניין בהכנסת מסגרת לתמונה במקום מסויים עם שמירת השם של הקובץ.
בשביל זה צריך לבטל את רקע השכבה. להקטין את הקובץ, להכניס את המסגרת במקום הנכון.
איכשהו, עם זה אפשר להסתדר. ברגע שרוצים להפעיל על תיקייה שלימה עם שמירת השמות של כל הקבצים. כאן יבוא הבאלאגן ובגדול.

בשביל זה יש דברים יותר חכמים בפוטושופ שמגיעים כ"סקריפטים" או כ"מישתנים". שמסתנכרנים עם קבצי אקסל וכדומה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה