כללי הגדרת סטייל ע"י דגימה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום

יש לי עיצוב מסויים של טקסט שאני רוצה להפוך אותו לסטייל מוכן (character ו- paragraph).

א. האם יש אפשרות לעשות זאת איכשהו ע"י דגימה?
או שאני צריך להכניס כל נתון בנפרד, מחדש, בסטייל...?

ב. האם יש אפשרות להגדיר שכל הטקסט בסטייל מסויים (שלא הוגדר כ"סטייל") יוגדרו כסטייל מסוים לאורך כל הספר?
(כלומר, לעשות שבכל מקום שיש פונט X בגודל Y - הוא יהפוך לסטייל Z, ואז כשאני משנה את סטייל Z כל מה שהיה X עם Y - ישתנה ל-Z)

• הוסף לסימניות
א. בחר את הטקסט ולחץ עם אלט על הלחצן של סגנון חדש.
ב. בתיבת החיפוש תגדיר את המאפיינים, ובתיבת ההחלפה תן סגנון חדש.

• הוסף לסימניות
אפשרי לכתוב את זה באנגלית? (לא הכל, רק התיבות)

• הוסף לסימניות
find\change

• הוסף לסימניות
1. זו צורת העבודה שלי באינדזיין. אני מעצבת טקסט ואז כשהטקסט בחור אני לוחצת אלט ולחיצה על הסגנון החדש, מסמנת ב-V את האפשרות APPLY STYLE TO SELECTION וכך מקבלת סגנון חדש + שהסגנון מוחל כבר על הטקסט הרצוי.

2. את בוחרת באפשרות FIND- CTRL F
למטה באפשרויות של FIND FORMAT
מחפשת ב-BASIC פונט ספציפי בגודל מסויים
אחר כך עוברת להחלפה (CHANGE FORMAT)
ובלשונית הראשונה בוחרת ב-PARAGRAPH STYLE את הסגנון הרצוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה