כללי הגדרת פוטושופ cs6 לעבודה בעברית

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
מישהו יודע להגיד לי את ההוראות איך להגדיר את פוטושופ שיתאים לעבודה בעברית? (cs6)

• הוסף לסימניות
תעשה חיפוש בפורום,
ניק מסויים העלה תיקייה להחלפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;1186703:
תעשה חיפוש בפורום,
ניק מסויים העלה תיקייה להחלפה.

מה זה אומר תיקייה להחלפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;1186807:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=142428

תראה בעמוד הבא תיקייה מעודכנת יותר

תודה אבל זה לא מה שאני צריכה.
אולי לא הסברתי את עצמי בדיוק.
התכוונתי להוראות איך להגדיר את פוטושופ שיתמוך בעברית מבחינת הטקסט וכו' (למשל שלא תיווצרנה מרכאות הפוכות, שהברירת מחדל בטקסט תהיה על עברית ולא ערבית וכו')

• הוסף לסימניות
edit/perference/type/choose text engine options
לבחור ב
middle east

ולהסיר את ה'וי' מהאפשרות הכי עליונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;1187011:
edit/perference/type/choose text engine options
לבחור ב
middle east

ולהסיר את ה'וי' מהאפשרות הכי עליונה.

תודה רבה על התגובה. בכל אופן, ככה כבר מוגדר לי בתוכנה, זה לא העניין.

יש מישהי שיודעת אולי בכל אופן למה אני מתכוונת?
הרי לכל תוכנה של אדובי, יש הוראות איך להפוך אותה שתתאים לעבודה בעברית עושים את זה ח"פ ואח"כ זה לתמיד מוגדר ככה בתוכנה. (זה הכי שמיש ומוכר באינדיזיין, אני צריכה עכשיו לפוטושופ)
מגדירים את זה כאשר אין שום מסמך פתוח בתוכנה וכו'.
ידוע למישהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה