CRM הגדרת פעולה בעת הרצת דו"ח

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי ישות באוריגמי עם דו"ח מוכן שאני רוצה להריץ אותו מידי פעם לקבלת נתונים לפי תנאים מסוימים
אח"כ אני רוצה לחזור לאוריגמי ולעדכן פעולה מסוימת שביצעתי בכל הנתונים ששלפתי בדו"ח
אני לא יכול לפעול עכשיו לפי המסנן שהביא לי את הנתונים כי יכול להיות שנתונים חדשים עם אותם מסננים הוזנו בינתיים למערכת ואת אלו לא הורדתי
הפתרון הפשוט לכאורה, בעת הרצת דו"ח, הכנסת כל הנתונים שהורדו לסטטוס מסוים, ואח"כ לעדכן את הפעולה לפי מי שנמצא בסטטוס המיוחד
השאלה היא האם יש אפשרות להגדרת פעולה בעת הרצת דו"ח
@David Hadas

• הוסף לסימניות
אפשר לבצע בתהליך פעולה הרצה של דוח + פעולה נוספת.
או שלא הבנתי את השאלה

• הוסף לסימניות
אפשר לבצע בתהליך פעולה הרצה של דוח + פעולה נוספת.
או שלא הבנתי את השאלה
ניסיתי עם כפתור פעולה
זה התגובה
1721915379860.png

עצם העניין זה רעיון לא הכרתי אפשרות של הרצת דו"ח בתהליך עבודה

• הוסף לסימניות
תעשה טריגר מסוג התניה מתוזמנת.

• הוסף לסימניות
תעשה טריגר מסוג התניה מתוזמנת.
אבל אני לא רוצה התניה מתוזמנת, ההרצה לא תלויה בזמן, זה לפי מתי שנוח לי ואני מחליט לעשות את זה
יש אפשרות להריץ דו"ח ב API ?
א"כ אפשר לעשות אולי קריאה לשירות חיצוני, לאוריגמי עצמה...

• הוסף לסימניות
אין אפשרות להריץ דוחות אלא במתוזמן, לצערי

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה