כללי הגדרת שוליים באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
לילה טוב לכולם
האם אני יכולה לשנות באילוס לכל דף את השולים שלו? לא הצלחתי :(
כל הדפים במסמך עם אותו כיוון של השולים .

• הוסף לסימניות
זה נורא דחוף לי , אם מישהו יודע זה ממש הצלה.

• הוסף לסימניות
תודה,
אז זה אומר שאין אפשרות?

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לגודל הדף? קרי, רוצה כמה דפים שבכל דף גודל שונה?
או שמתכוונת עומד/שוכב?

במסמך מרובה עמודים אכן עובדים עם אינדיזיין, אבל גם באילוס [לפחות ב-CS5] אפשר לעבוד עם יותר מאחד.
תלוי מה את עושה איך ולְמה את העבודות באילוס.. בעיקרון..

שיהיה בהצלחה, ואם אהיה ער עד שאקבל תשובה בפורום, אשתדל לפרט לפי התשובה. ולפי מיטב ידיעתי.. :)
7

• הוסף לסימניות
תודה 7!
התכוונתי שאני רוצה לתת בליד של 0.5 מכל צד של דף, בשביל הדפוס
אני עושה עלון (בלי שאלות למה זה לא באינדי ;) )
והבליד אמור להיות בדף אחד מצד ימין ובדף המקביל לו מצד שמאל,
ואני לא מצליחה לשנות זאת.
מקווה שהובנתי...

• הוסף לסימניות
בכיף..!!
אם הבנתי שאת רוצה ליצור שוליים ע"מ שהאוביקטים לא יחרגו ו/או לא יצאו לדפוס, בליד כמו שכתבת, כנסי ל:
1. file
2. print
3. marks & bleed (בצד שמאל האפשרות השניה)
מכאן בטח את כבר תראי... ;)

ואין זה מענייני לשאול למה עם שוא, אבל אני שואל למה עם קמץ... :confused:
לא שאני מבין באינדי [נוט יט], אבל אמרו לנו בקורס שזה ממש לא נועד בשביל עלונים.. ואפילו מומלץ שלא..
כבר התחלת, איפה שלא יהיה - תצליחי!

מקוה שהפעם הבנתי אותך נכון ושלפחות עזרתי במשהו.. סורי אם לא אז תצטרכי למקד שוב עד שיענה לך/יבין אותך מישהו מקצועי.. ;)

(אגב הייתי ער רק התקבל אצלי למייל בדיליי, סורי..)

בהצלחה! :)
7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה