הגדרת שרת - לינוקס

• הוסף לסימניות
היכן ניתן להשיג מדריכים להגדרות שרת (דומיין / סאב-דומיין, פורטים, ssl וכו').
אני מעוניין לעבוד בלינוקס (על הטרמינל יש לי כרגע חומר).
תודה.

• הוסף לסימניות
א. בגוגל (אם אתה קורא רק בעברית, אז אכן זו בעיה).
ב. כמעט כל הדברים שהזכרת אפשר (וגם ממש מומלץ) לסדר דרך CLOUDFLARE (חינם). ואז אתה לא צריך שום מדריך. יש עוד דבר שלא הזכרת, וזה יכול להיות כאב ראש עצום בשביל המתחילים - תיבת מייל. אז גם בזה לא כדאי להגדיר בשרת, אלא להשתמש עם שירות יעודי וחינמי, כמו, למשל YANDEX

• הוסף לסימניות
גם ל ZOHO יש שרת מייל בחינם.

שרתי מייל זה באמת כאב ראש רציני עד שלומדים את כל מה שצרך לסדר.

• הוסף לסימניות
א. בגוגל (אם אתה קורא רק בעברית, אז אכן זו בעיה).
ב. כמעט כל הדברים שהזכרת אפשר (וגם ממש מומלץ) לסדר דרך CLOUDFLARE (חינם). ואז אתה לא צריך שום מדריך. יש עוד דבר שלא הזכרת, וזה יכול להיות כאב ראש עצום בשביל המתחילים - תיבת מייל. אז גם בזה לא כדאי להגדיר בשרת, אלא להשתמש עם שירות יעודי וחינמי, כמו, למשל YANDEX

א. בגדול אני מסתדר באנגלית טכנית, אבל בינתיים לא הצלחתי למצוא שם או בסטאק.
ב. CLOUDFLARE זה חדש בשבילי ולא למדתי מספיק, אבל אני חותר לכיוון של כמה דומיינים שיתנהלו בשרת אחד (כשהמערכת תחזיר תגובות לפי שם או סוג הדומיין הנכנס (WWW/HTTP וכיו"ב). זה גם אפשרי עם הטכנולוגיות שלהם? תודה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם אתה רוצה פאנל ניהול גרפי מעולה אז אני ממליץ לך על CWP (centos web panel)

• הוסף לסימניות
א. בגדול אני מסתדר באנגלית טכנית, אבל בינתיים לא הצלחתי למצוא שם או בסטאק.
ב. CLOUDFLARE זה חדש בשבילי ולא למדתי מספיק, אבל אני חותר לכיוון של כמה דומיינים שיתנהלו בשרת אחד (כשהמערכת תחזיר תגובות לפי שם או סוג הדומיין הנכנס (WWW/HTTP וכיו"ב). זה גם אפשרי עם הטכנולוגיות שלהם? תודה.

א. אולי תפרט יותר מה חיפשת (ולא מצאת). ואז בטוח יעזרו לך כאן, ויראו לך איך היה צריך לחפש.
בגדול, יש מדריכים מעולים אצל DIGITALOCEAN
עם זאת, אני מציע להסתפק בחיפוש גוגל.

ב. אין שם מה ללמוד. פשוט עושה חשבון ומתחיל להשתמש.
מה שכתבת, שאתה רוצה שהשרת שלך יחזיר תשובה בהתאם לדומיין, אתה צריך להגדיר את זה בהגדרות השרת שלך (זה יכול להיות הגדרות APACHE או הגדרות NGINX - תלוי מה תתקין).
לפי מה שרשמת WWW/HTTP אני מריח שנכונה לך דרך ארוכה. אבל אין דבר, קפוץ למים. קצת סבלנות ואתה על הסוס.
אם אתה מרגיש שיש איזה מושג בסיסי שאתה לא מבין טוב את משמעותו, זה הזמן לעצור עם המדריכים ולפתוח ויקיפדיה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אבל אני חותר לכיוון של כמה דומיינים שיתנהלו בשרת אחד (כשהמערכת תחזיר תגובות לפי שם או סוג הדומיין הנכנס (WWW/HTTP וכיו"ב).
לגבי הענין הזה, עיין בויקיפדיה על הערך http (בעברית. רמז: כאן...). תגלה שם דבר מענין, שיפתח לך כמה אפשרויות וכיוונים לטפל בענין הזה, תוכל אפילו להשתמש בקוד שלך ותהליך בודד לכל האתרים ביחד (כמובן אם זה מה שאתה רוצה).
עריכה: מה שנקרא 'דומיין' מצריך ידע בעיקר בקטע של dns, פחות בענין של השרת בגלל זה בדיוק. ברגע שבקשת הhttp מגיעה אליך, זה קלי קלות לטפל בה. כל השאלה היא איך היא תגיע אליך, וזה ענין של dns ולא של הגדרת שרת.

• הוסף לסימניות
האנגלית המדוברת שלך טובה?
יש עירוץ ביוטיוב שמסביר בצורה ממש טובה ומעניינת על כל מיני דברים בעולם ההיי טק, יעזור לך?

• הוסף לסימניות
לא משו משו. אוכל לנסות.
תודה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נסה לחפש eli the computer guy

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה