בטחיש דרך לעשות את זה
נשמע יותר מועיל בשבילי.ב. אפשר להגיד לראוטר לתת למחשב בעל כתובת mac מסויים - כתובת מסויימת. וכן לכל מחשב.
אני לא בטוח שזה קיים במודל זה...אתה יודע איך אני מבצע את זה בראוטר D-Link 225?
תודה.אני לא בטוח שזה קיים במודל זה...
פה יש תמונה מ-D-link אבל מודל אחר
![]()
תודה.
כרגע אני נתקל בקשיים להיכנס לראוטר, אבל אעדכן ברגע שאצליח לבדוק.
חשבתי על כך שמישהו צדיק ירצה לעזור הלאהמהם הקשיים?
@י. צ. @אברךליטאי - חזרתי לעדכן.בכל אופן - מדובר במשהו הקשור טכנית למוסד שאני נמצא בו, לא בעיה שאוכל להיעזר בה ע''י מישהו מהפורום כאן.
ואכן הצלחתי להגדיר.אני לא בטוח שזה קיים במודל זה...
פה יש תמונה מ-D-link אבל מודל אחר
![]()
איפה זה 'שינוי הגדרות מתאם'?שינוי הגדרות מתאם> מאפיינים> IPV4> משנים כתובת IP, מגדירים סאבנאט
בשורת הפקודה תרשום: ipconfig renew ותפעיל את המחשב מחדשאיך משנים את כתובת ה- ip של המחשב?
https://support.microsoft.com/he-il/help/15089/windows-change-tcp-ip-settingsאיפה זה 'שינוי הגדרות מתאם'?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים