כללי הגדת פאר והדר - עמודים נבחרים מתוך ההגדה האמנותית

• הוסף לסימניות
מעל ומעבר לסטנדרט.
מדהים!!!

• הוסף לסימניות
אח... איזה יופי של סגנון. ניחוח עתיק ומזכיר דפים המוצגים בספריה הלאומית מאחורי זכוכית.
פעם היו עובדים על זה בצפורן ודיו... אני מתארת לעצמי שגם מול מסך ומקלדת זו עבודת נמלים. אומנות במיטבה!

• הוסף לסימניות
מ-ד-ה-י-ם!!!

• הוסף לסימניות
מיוחד! בשתי שניות הראשונות הי-ה נראה לי שראיתי את ההגדה הזו. יש לנו הגדה מאד עתיקה בדיוק בסגנון הזה

• הוסף לסימניות
מיוחד במינו!
טיפוגרפיה מדהימה! התלהבתי בהטקסט שיוצר גביע! רעיון שעדיין לא ראיתי!
העיטורים מהממים ומחזירים אותנו להגדות היחודיות של פעם!
המון הצלחה וחבל שלא הודפס לשיווק כבר השנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzipi123;555520:
מיוחד במינו!
טיפוגרפיה מדהימה! התלהבתי בהטקסט שיוצר גביע! רעיון שעדיין לא ראיתי!
העיטורים מהממים ומחזירים אותנו להגדות היחודיות של פעם!
המון הצלחה וחבל שלא הודפס לשיווק כבר השנה...

היכן שיש כוס מארבעה כוסות העימוד עשיתי את העימוד בצורת גביע

• הוסף לסימניות
ענק!!! אני יכול להעיד כמי שראה את ההגדה ומישש אותה, שבמציאות זה עוד יותר מדהים!

• הוסף לסימניות
מדהים, לא ראיתי דבר יפה כזה אף פעם.
הערה בונה: אם זה עוד לא מודפס, הגהה נוספת לא היתה מזיקה בכלל (ברפרוף מצאתי כמה טעויות ניקוד וכמה טעויות הגהה).

• הוסף לסימניות
בס"ד
אחרי יום עבודה מעייף, עשית לי את היום (לילה), פשוט... כישרון מבורך, עבודה מדהימה, יישר כח!

• הוסף לסימניות
חבל על הזמן. התותח של פרוג!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה