נכתב ע"י stsh;1558527:מתחילה כל מאמר ללא שרשור למאמר הקודם.
בהגדרות של הערות שוליים, ניתן לסמן מהיכן להתחיל
מובן?
נכתב ע"י avram;1558535:סקריפט לניתוק שרשור
נכתב ע"י avram;1558541:יותר בריא לעבוד עם כמה כתבות מחולקות מאשר עם ספר שלם משורשר, התוכנה מגיבה יותר מהר
נכתב ע"י מקש;1558530:הבנתי, תודה
אז דבר ראשון איך מנתקים שרשור?
ודבר שני - אין מצב לנתק - כי זה ספר!! של שינוי קל יכול לשנות את כל העמודים
נכתב ע"י מקש;1558539:תודה
אבל תגידו אין לזה פתרון שזה יהיה משורשר?
לא נשמע הגיוני..
נכתב ע"י אריאל וו;1558579:לא, למה? הרי כל פרק יתחיל תמיד ב-1 כי הוא מנותק. מקסימום יהיה לך בסוף הפרק טקסט גולד (פלוס אדום) - אז או שמוסיפים עמודים ידנית, או שמתשמשים בפונקצית הוספת העמודים האוטומטית (smart text reflow).
נכתב ע"י מקש;1558581:כן אבל ילך באלגן שלם עם הכפולות ברגע שיתווסף עמוד!
נניח שאני מקטינה את כל רץ, נוצרים חורים... אפשר להכפיל את העבודה ככה
נכתב ע"י אריאל וו;1558580:אכן יש פתרון. אבל אני מסכים עם אברהם שכדאי לחלק את הספר לכתובות נפרדות.
הפתרון זה לסמן שהמיספור יתחיל ב-1 בתחילת כל מקטע (section), ואז להחיל מקטעים בכל העמודים אשר שם ראשי פרקים.
אבל אז מה שאמרתם מקודם נכון: זה משגע, כי כל שינוי קטן עלול לגרום לתזוזה, ואז צריך להחיל את המקטעים שוב במקומות המתאימים בראשי פרקים. כי אין דרך לקשר בין סגנון של ראש פרק למקטע. או שאולי יש?!
אכן יש, אבל זה כבר בתוספת תשלום! הסקריפט שלי, ששמו SectionsStuff עושה בדיוק את זה -- מקשר בין סגנונות פסקה (כגון סגנון של ראשי פרקים) למקטעים. וזה נועד למי שמתעקש דווקא לעבוד על ספר ככתבה אחת ארוכה (פעם הייתי כזה, אבל כעת אני משוכנע לא כך). קישור: http://www.id-extras.com/products/sections-stuff
נכתב ע"י אריאל וו;1558584:ליד smart text reflow אפשר לסמן V שישמור על המצב של הכפולו, דהיינו, שרק יוסיף או יגרע עמודים בזוגות כל פעם. כדאי להתנסות עם זה קצת קודם לראות עד כמה זה אמין.
נכתב ע"י מקש;1558587:איפה מופיעה הפונקציה הזו? (cs4..)
נכתב ע"י מקש;1558586:איך אני מבצעת section?
(סליחה מראש על הבורות..)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים