הגוגל כרום עובד לכם רגיל? דחוף!

• הוסף לסימניות
אצלי פתאום פשוט קרס הדפדפן ללא שום הגיון והסבר ופשוט לא מוכן לפתוח שום דף בשפו"א
ניסתי למחוק את כל הסוגי לכלוכך (היסטוריה ,קוקיס,וכו' וכו') ניסתי למחוק את כל הדפדפן לגמרי +כל הנתוני גלישה שלו שזה כולל את כל הסימניות ובקיצור הכל ממש
התקנתי מחדש וכלום (כל הדפדפנים עובדים מעולה ורק זה לפתע קרס)
אולי מישהו יוכל לעזור לי בדחיפות בענין(זה הדפדפן הקבוע שלי)

קבצים מצורפים

• n.jpg
    KB 49.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
מוזר - - -
אצלי הוא עובד מצויין.

אולי וירוס?

• הוסף לסימניות
זה לא ווירוס -העברתי אנטי על כל המחשב וגם עדכנתי את כל העדכונים הכי חדשים לאנטי ווירוס(אווירה)

• הוסף לסימניות
זה קרה לי פעם, עברתי לכמה ימים לדפדפן אחר, אחרי כמה ימים הורדתי גירסה עדכנית ועבד כרגיל. (כשזה נתקע, לא עזר לי השימוש בגירסה העדכנית, אלא כשניסיתי כעבור כמה ימים).
מאז ב"ה עובד כרגיל, לא יודע מה היתה הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופי סנטר;525218:
זה קרה לי פעם, עברתי לכמה ימים לדפדפן אחר, אחרי כמה ימים הורדתי גירסה עדכנית ועבד כרגיל. (כשזה נתקע, לא עזר לי השימוש בגירסה העדכנית, אלא כשניסיתי כעבור כמה ימים).
מאז ב"ה עובד כרגיל, לא יודע מה היתה הבעיה.
אני מקווה!!!

• הוסף לסימניות
בינתים לא עזר כלום
אבל אני ינסה עוד פעם בעוד כמה ימים
ואם מישהו יודע עוד עצה אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
ענה על השאלות הבאות:

מה היא מערכת ההפעלה שברשותך
איזו תוכנות אנטי וירוס ואנטי רוגלות ברשותך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;531098:
ענה על השאלות הבאות:

מה היא מערכת ההפעלה שברשותך
איזו תוכנות אנטי וירוס ואנטי רוגלות ברשותך

מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקס פי -האנטי זה "אווירה"(צירפתי תמונות)
אני עכשיו ינסה עוד פעם ל-התקין מחדש את גוגל כרום ואם זה יעזור אני יעדכן

קבצים מצורפים

• אנטי.jpg
    KB 3 · צפיות: 16
  • הפעלה.jpg
    KB 4.2 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה