הגיגי לב,

• הוסף לסימניות
אי אפשר להפיל ת'תיק על המורות
נכון מאד
לא צריך להפיל עליהן
זה שלהן, שתקחנה אותו לבד
רוב הש"ב שניתנים הם בגלל חוסר הספקים בכיתה
אני עקרונית אף פעם לא נתתי ש"ב!!!
הספקתי את החומר שלי+דפיציטים קודמים
ועוד נשארו לנו בסוף שנה ימים ריקים עבור פעילויות כייפיות כחזרה על החומר
ו...כן, כולם ידעו היטב את החומר, ישתבך שמו לעד
אז נכון שצריך כושר הסברה מבורך, אבל תמיד אפשר וצריך להשתכלל
בטח שאמא לא צריכה לחבר לילדה תרגילים, בשום אופן לא!

• הוסף לסימניות
בררררווורררר...
אני עצמי לא הייתי מורה בכיתות גדולות ועמוסות תלמידות וגם לא עמדתי בפני עומס הדרישות ההזוי של משרד החינוך, בעיקר במקצועות כמו חשבון ואנגלית. לכן לא אביע דעה כה נחרצת לגדי מידת אחריותן ומה הן יכולות או לא לעשות.

• הוסף לסימניות
נכון מאד
לא צריך להפיל עליהן
זה שלהן, שתקחנה אותו לבד
רוב הש"ב שניתנים הם בגלל חוסר הספקים בכיתה
אני עקרונית אף פעם לא נתתי ש"ב!!!
הספקתי את החומר שלי+דפיציטים קודמים
ועוד נשארו לנו בסוף שנה ימים ריקים עבור פעילויות כייפיות כחזרה על החומר
ו...כן, כולם ידעו היטב את החומר, ישתבך שמו לעד
אז נכון שצריך כושר הסברה מבורך, אבל תמיד אפשר וצריך להשתכלל
זה אומר משהו על מורות אחרות, סליחה שאני אומר.
גם בפן הדידקטי. ובעיקר שידעו מה התפקיד שלהן, אה, ושלא מחנכים הורים.

• הוסף לסימניות
להכנס מאוחר. לא להיות מוכן בחומר. ולהתייחס לכל שטות.
ולחשוב שאנחנו עושים את מה שההורים לא יודעים לעשות
זו הבנה מוטעית מיסודה
צריך להבין שמדובר במעין חלוקת עבודה הוגנת ומתחשבת בנתונים של כל צד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה