התייעצות הגיוני שאחרי שנה צריך להעלות את המינון של ויואנס?

• הוסף לסימניות
שלום
אני בן 30 והתחלתי לפני שנה ויואנס 50 ועזר מעולה ובחודשים האחרונים מיום ליום ההשפעה יורדת וכל יום עם התופעות שלו וכבר כמעט לא משפיע עלי והרופא אומר שאני צריך להעלות האם זה תקין כך זה אצל כולם שאחרי שנה בס''ה כבר מפסיק וצריך להעלות ומה יהיה עוד שנה?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון כל הכבוד שאתה בגיל כזה לוקח ויואנס, לימדת אותנו פרק בהתמדה ונחישות,
קצת מעניין שלאחר שנה בגיל כזה המינון עולה , בפרט שאזורי המח הרגישים לריכוז (PFC) כבר בשלים בגיל כזה ולא אמורים להתחזק בקשיי הריכוז,
אמנם קיימת תופעה רפואית מה שמכונה סבילות תרופתית זאת אומרת שהגוף התחיל להתרגל לכדור, ולכן צריך להגביר את המינון,
עצתי לך היא, בשביל שתוכל לדעת האם אתה נצרך להגביר מינון או לא,
תנסה לבחון את עצמך בייחס לתקופה שכן הכדורים השפיעו עליך, האם יכול להיות שבגלל ההתחלה היה לך חשק גדול להתרכז במה שאתה עוסק ( לימוד גמרא, הקשבה לשיעורים, וכו')
משאין כן היום, לאחר תקופה כבר החשק יורד ממילא גם אם לוקחים כדורים וזה נותן ריכוז, אבל חשק אין, ( נפגשתי עם לא מעט בחורים כאלה).
בהצלחה בהמשך..

• הוסף לסימניות
המינון של ויואנס משתנה לפי המשקל.
מה שחשוב ועוזר מאוד ליעילות של הויואנס זה לקחת אותו על קיבה מלאה אחרי ארוחה טובה.
וכן ולא ביחד עם קופאין
אבל המשקל לא השתנה אם כבר אז ירד קצת
ועד כמה שידוע לי בזה המשקל תופס הרבה פחות המינון לא נקבע לפי משקל אלא כ''א כמה חסר לו

• הוסף לסימניות
דבר ראשון כל הכבוד שאתה בגיל כזה לוקח ויואנס, לימדת אותנו פרק בהתמדה ונחישות,
קצת מעניין שלאחר שנה בגיל כזה המינון עולה , בפרט שאזורי המח הרגישים לריכוז (PFC) כבר בשלים בגיל כזה ולא אמורים להתחזק בקשיי הריכוז,
אמנם קיימת תופעה רפואית מה שמכונה סבילות תרופתית זאת אומרת שהגוף התחיל להתרגל לכדור, ולכן צריך להגביר את המינון,
עצתי לך היא, בשביל שתוכל לדעת האם אתה נצרך להגביר מינון או לא,
תנסה לבחון את עצמך בייחס לתקופה שכן הכדורים השפיעו עליך, האם יכול להיות שבגלל ההתחלה היה לך חשק גדול להתרכז במה שאתה עוסק ( לימוד גמרא, הקשבה לשיעורים, וכו')
משאין כן היום, לאחר תקופה כבר החשק יורד ממילא גם אם לוקחים כדורים וזה נותן ריכוז, אבל חשק אין, ( נפגשתי עם לא מעט בחורים כאלה).
בהצלחה בהמשך..
תודה על העידוד והפירוט.
זה לא כזה גדולה שאני התחלתי בכזה גיל פשוט רק לפני שנה קלטתי שזה היה הבעיה שלי ומאז העיניים שלי נפתחו ואני מרגיש פרס בזה שאני לוקח את זה.
ולגבי מה שכתבת על החשק לא, ממש לא תלוי בחשק אני מנסה להתרכז ופשוט לא מצליח גם בדברים שאני מאוד רוצה או צריך לעשות.
ולי לא ברור לגמרי שזה הבעיה כי אני לפעמים מרגיש שהגוף פשוט לא קלט את הכדור או אולי רק קצת וזה הבעיה ולא במינון וכל יום זה שונה וזה לא היה כלל לפני חצי שנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה