הגיוני?

• הוסף לסימניות
הזמנתי כבר לפני חודש עדשה בבית הצילום והם טוענים שזה עדיין לא הגיע זה נראה לכם הגיוני או שזה סוג של התחמקות?

• הוסף לסימניות
הגיוני,
הם מזמינים את זה מסין
וזה לוקח זמן
(כמו ההזמנות מאליאקספרס)

• הוסף לסימניות
עדשה מסין?? נראה לך??
שהזמנתי הוא אמר לי יומיים שלושה,
וגם מסין עבר חודש בכל זאת..
נראה מוזר

• הוסף לסימניות
אם אמרו לך יומיים שלושה ולא קיבלת למה את ממשיכה לחכות? תבטלי ותקני ממקום אחר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י AYALA.K;1493896:
אם אמרו לך יומיים שלושה ולא קיבלת למה את ממשיכה לחכות? תבטלי ותקני ממקום אחר :)

נכון, העניין שכולם אמרו לי שצריכים להזמין..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1494563:
בתחילת שנה יש מחסור, הכל חוסל
אוףף חבל, נזכרתי כנראה מאוחר..
השאלה עד מתי??

• הוסף לסימניות
גמני קניתי שם עדשה 85, חיכיתי לה שבועיים+
אבל הביאו לי בינתיים עדשה חילופית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי ל;1494900:

לי לא הביאו שום עדשה רק רשמו אותי ואמרו לי שיגיע נודיע לך מאז התקשרתי כמה פעמים ואמרו לי אנחנו זוכרים אותך !!
אולי כי לא שילמתי להם זה גם לא יגיע???;);)
אני מפחדת לשלם ואז?? מעדיפה לשלם כנגד מה שקיבלתי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי ל;1494900:

לי לא הביאו שום עדשה רק רשמו אותי ואמרו לי שיגיע נודיע לך מאז התקשרתי כמה פעמים ואמרו לי אנחנו זוכרים אותך !!
אולי כי לא שילמתי להם זה גם לא יגיע???;);)
אני מפחדת לשלם ואז?? מעדיפה לשלם כנגד מה שקיבלתי:)

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי את העדשה 85 בפוטו פריזמה, תוך שבוע זה הגיע (אם אני זוכרת נכון,אבל מה שבטוח זה שלא חיכיתי הרבה זמן!)

• הוסף לסימניות
אם לא שלמת עדיין, למה ננעלת עליהם?
יש להם שרות מקסים! אבל אם את לחוצה בזמן אני מאמינה שיש חנויות נוספות שיש להם במלאי.
העיקר תצליחי!

• הוסף לסימניות
תלוי איזו עדשה.
בשנה האחרונה היו עדשות שנחטפו מהמדפים ברחבי העולם, וכל המהדורה התחסלה.
לקוחות המתינו כמה חודשים לעדשה, אבל בדרך כלל לא חייבו אותם עד שהיא חזרה למלאי.
אם לא שילמת עליה, כדאי לבדוק אם היא במלאי במקומות אחרים ומה הצפי האמיתי לאספקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה