הג'ימייל לא עולה והאינטרנט באופן כללי איטי

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה זה ועל מה זה?
ניסיתי למחוק נתוני גלישה או להיכנס דרך דפדפן אחר ולא עזר.
הוא תקוע במסך הזה: (אם אני נכנסת דרך התצוגת HTML לחיבורים איטיים זה כן נכנס)
אשמח לעזרה
תודה
upload_2018-6-30_22-3-16.png

• הוסף לסימניות
תעברו לגירסה הרגילה של ג'ימייל, הגירסה החדשה בעייתית במקרה של בעיות איטיות

• הוסף לסימניות
בנתיים הבעיה החריפה ואין לי אפשרות גלישה בכלל, הכל תקוע במצב שהוא נטען ולא מגיע לכלום.
הבעיה היא לא ברמת ספק או תשתית כי כשאני נכנסת לאפליקציית המייל של windows אז יש לי מייל. וכן במחשבים נוספים שמחוברים לאותו מודם הכל תקין.
מצד שני בדקתי בדפדפנים נוספים ואותה בעיה.

אשמח נואשות לעזרה
כי אני ממש תקועה

(נכנסתי לפרוג דרך מחשב אחר אז אין לי איך לשלוח צילום מסך)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה עושה האיפוס?
שווה לעשות סתם כך?
זה ישפר לי את המהירות? מהירות הטעינה די איטית אצלי..
תודה רבה!!
השאלה מה זה איטית
כידוע לקוחות נטפרי נהנים מגלישה איטית (אך בטוחה)
בכל אופן באתר התמיכה של מיקרוסופט הם לא ממליצים על זה, לדעתי פשוט צריך להזכר אם זה היה סיפור להגדיר את הרשת, אם לא אז לא נראה לי שיש בעיה לאפס את הגדרות הרשת.

• הוסף לסימניות

בעיות של איטיות, לא קשור לנטפרי וגם לא לספקים בד"כ...
איטיות ב99 אחוז מהמקרים זה בעיה מקומית
כזו בעיה אפשר לאבחן/לפתור רק בשיטת ניסוי וטעייה,

• תנסו את הנטסטיק על מחשב אחר באותו מקום (לבדוק האם הבעיה במחשב-במידה והבעיה במחשב פנו לטכנאי מחשבים)
  • תנסו את הנטסטיק במקום אחר (לבדוק האם הבעיה בקליטה במיקום המסוים שלכם-במידה וזה הבעיה תוכלו לעבור לחברה מבוססת קליטה אחרת שאולי תהיה טובה יותר באיזורכם או לעבור לחיבור קוי...)
  • תנסו נטסטיק אחר אם יש לכם אפשרות לשאול ממישהו (כך תדעו האם הבעיה בנטסטיק- במידה ואכן תוכלו לרכוש נטסטיק חדש, מומלץ מאוד G4)

תוכלו לראות כאן תוצאות בדיקת מהירות עם סים עם סינון נטפרי, כשכל הנתונים אופטימליים (קרי נטסטיק טוב, קליטה טובה, מחשב מהיר) המהירות תהיה מצוינת.

ראו כאן פרטים נוספים על בעיות איטיות ופתרונן

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השאלה מה זה איטית
בכל אופן באתר התמיכה של מיקרוסופט הם לא ממליצים על זה, לדעתי פשוט צריך להזכר אם זה היה סיפור להגדיר את הרשת, אם לא אז לא נראה לי שיש בעיה לאפס את הגדרות הרשת.
כוונתי ללקוחות נטפרי עם ראוטר - נטוויז'ן

• הוסף לסימניות
אני גולש אלחוטי עם ראוטר נטויזן, וגם 'נתיב'..
מהירות ההורדה והעלאה שלי בדרך כלל בסדר יחסית.
אבל כשאני פותח דפים זה ממש איטי (כשפותחים כמה דפים ביחד המחשב מתאמץ, נדלק המאוורר וכו').
אני לא הגדרתי את הרשת אז אני לא כל כך יודע מה זה, ורציתי לדעת מה זה האיפוס ואיזה בעיות הוא פותר.
ואולי זה יעזור לי?
תודה רבה!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה מוצאים את התפריט הזה?
קודם כל למה אתה צריך?
אם דפדפן כרום איטי יש פיתרון פשוט
נכנסים להגדרות הדפדפן>מתקדם
ומכבים את האפשרות "השתמש בהאצת חומרה כשניתן"

בקשר לשאלה ששאלת: ההוראות הם ל Windows 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה