- הוסף לסימניות
הדפדפן שלך כנראה לא מסונכרן לחשבון.כך. זאת אומרת: מכובה
צפה בקובץ המצורף 414129
ואפילו הכי המייל עולה אוטומטי ולא צריך כל פעם סיסמה מחדש
לכן זה לא מופיע.
הדפדפן שלך כנראה לא מסונכרן לחשבון.כך. זאת אומרת: מכובה
צפה בקובץ המצורף 414129
העתקתי מכאן
מוודאים שקובצי ה-cookie מופעלים. מספר תוכנות אנטי וירוס או תוכנות קשורות עשויות למחוק את קובצי ה-cookie שלכם.
- אם קובצי ה-cookie מופעלים, צריך לנקות את מטמון הדפדפן. הערה: בעוד שמחיקת קובצי ה-cookie עשויה לפתור את הבעיה, פעולה זו תסיר גם את ההגדרות ששמרתם באתרים שנכנסתם אליהם.
- הקפידו להשתמש בגרסה העדכנית ביותר של הדפדפן.
- מומלץ להשתמש בדפדפן כמו Chrome, שיכול לזכור סיסמאות עבורכם.
- אם אתם משתמשים באימות דו-שלבי, עליכם להוסיף מחשבים מהימנים.
אולי באמת יש משהו שמוחק את העוגיות...?
=============================================
וכן עוד שאלה.
האם אתם מתחברים לכמה חשבונות?
או שיש רק חשבון אחד בגוגל?
לאיזה חשבון הדפדפן מסונכרן?
החשבון המסונכרן, הוא אותו חשבון של זה:
כך. זאת אומרת: מכובה
צפה בקובץ המצורף 414129
יש לך אנטי וירוס?1. איך מגיעים לקבצי עוגיות? (המטבח לא פעיל...)
2. איך מנקים את מטמון הדפדפן? (מתחת לאדמה?)
3. במחשב הרגיל והפעיל נכנסים רק לחשבון שלי באופן קבוע.
4. כשהמייל שלי מחובר- הדפדפן מסונכרן אליו.
תודה!
יש לך אנטי וירוס?
איזה?
יש לי eset NOD32
יש איזה ניקוי שאתם עושים, עם משהו כמו תוכנת סי קלינר, או משהו דומה?
עכשיו הרצתי ccleaner.
אתם עושים את זה הרבה?עכשיו הרצתי ccleaner.
מהם קובצי Cookie?לא. בכלל לא. לפחות שנה כבר לא.
מה זה עוגיות????!!
ולכן, אם יש משהו שמוחק אותם, או שזה לא מופעל בכלל.
אז הדפדפן אינו זוכר את הסיסמה ולכן לא מתחבר..
תבדקו אם מופעל:איך מגלים אם משהו מוחק?
אני חושבת שזה לא מופעל אצלי בכלל. מאז שאני זוכרת את המחשב הזה הוא לא שומר סיסמאות.
היה מוגדר שלא ישמור????כך אכן עשיתי.
מה עכשיו?
אבל מה היה מוגדר לפני ששינית?שיניתי.
יעזור אם אמחק פעם אחת ולתמיד את כל קבצי העוגיות מכל האתרים שיש ברשימה שם?
אולי יתחיל מחדש באופן תקין?
אבל מה עם החסימה של קבצי קוקי של צד שלישי האם שם זה מופעל או מכובה?היה מוגדר שכן ישמור!!!!!
אבל מה עם החסימה של קבצי קוקי של צד שלישי האם שם זה מופעל או מכובה?
כי בתמונה שהבאת זה היה מופעל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים