חחחאולי את משווקת את זה ולכן את מעידה על זה?
אכןהנסין המר מהמכירה
ולא מהמוצרים
נא לדייק
6 שנים שאת לוקחת.? או אחרי? והאם עברת עוד הריון? כי אמרו לי בהריון הכל חוזרמצטרפת על ליקולייף!
לא משווקת בכלל!
ודווקא הציעו לי כמה פעמים לשווק אך אמרתי שאם אתחיל לשווק לא יקשיבו לי.
לא יכולתי לעמוד אפילו שניה!!!!!!!!!!
הייתי במצב נואש, הסתובבתי בין רופאים, גרביים אלסטיות, מדרסים במחירים הזויים, מה לא.
משהי אמרה לי על הליקולייף, החלטתי לנסות!
כבר 6 שנים כאילו כלום.
הצלת נפשות.
הליקולייף שלוקחים בהיריון הוא לא ליקולייף טיפולי. הוא יותר חלש ומותאם להיריון ולהפחתת כאבים בלבדלקחתי ליקולייף בהריון אחד ועזר מאד,
אח"כ בעוד 2 הריונות לקחתי באדיקות בלי לפספס ו-כלום ממש לא עזר
הייתי עם גרביון וליקולייף ולא יכלתי אפילו לשבת יותר מידי על הכסא.
הצלחתי להוציא שמירה,
יש לציין שאחרי ההריון אין לזה זכר.
אבל בעיה אצלי רק בהריון,הליקולייף שלוקחים בהיריון הוא לא ליקולייף טיפולי. הוא יותר חלש ומותאם להיריון ולהפחתת כאבים בלבד
הליקולייף המוגבר הוא שעושה את העבודה
וואו מתסכל וכואבלקחתי ליקולייף בהריון אחד ועזר מאד,
אח"כ בעוד 2 הריונות לקחתי באדיקות בלי לפספס ו-כלום ממש לא עזר
הייתי עם גרביון וליקולייף ולא יכלתי אפילו לשבת יותר מידי על הכסא.
הצלחתי להוציא שמירה,
יש לציין שאחרי ההריון אין לזה זכר.
כדי לא לסבול בהיריון הבא ולפתור את הבעיה מהשורש הנטרופתים בחברה ממליצים להתחיל שנה טיפול עם ליקולייף מוגבר מיד אחרי הלידה ואז ההיריון הבא , או שלא מופיעים בכלל או שכמעט לא מורגשיםאבל בעיה אצלי רק בהריון,
אז אם אסור להשתמש בזה בהריון והמוחלש לא עוזר- אז זה לא פתרון!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //