דרוש מידע הגיעו קוראי כרטיסים עבור טעינת רב מהבית לאגד ברב שפע!

• הוסף לסימניות
צריך בשביל זה שיהיה פתוח איזה אתר?

• הוסף לסימניות
אפשר להחליף כרטיס ללא נוכחות הילד אם רוצים להשתמש בתמונה שהיתה בכרטיס הקודם (יכול להיות שאם התמונה לא עדכנית, לדוג' תמונה שצולמה לתינוק, לא יתנו להשתמש בה שוב).

צריך להגיע עם תעודת זהות + ספח והכרטיס הישן. (אם הכרטיס לא אתכם, תשלמו 10 ש"ח)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למי שצריך - אפשר להשיג גם בקניון רמות, בחנות של רב קו

• הוסף לסימניות
אין באתר הזה שום בעיה
בקושי תמונה של אוטובוס או משהו...
כל חסימה הגיונית תפתח לך

לפי בדיקות שלי:
אתרוג - פתוח
רימון הרמטי - פתוח

• הוסף לסימניות
אהה
אבל פותחים לי אתרים רק לצורך עבודה....

• הוסף לסימניות
אני מנסה להירשם לאתר, לאחר שאני ממלא את כל השדות הוא עדיין כותב לי 'שדה נדרש'. מישהו יודע מה עושים?

• הוסף לסימניות
מנסה להתקין את התוכנה להטענת כרטיס.
שוב ושוב מופיעה ההודעה:
למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ שצוין.

מה עושים????
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
אם אני עושה כעת כרטיס סטודנט,
הוא ישמש לי רק עד סוף שנת הלימודים תשע"ז?
(כבר לא כ"כ משתלם...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה ניתן להשיג באזור ירושלים?
מחפשת הרבה זמן!!!
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בכל חנות מחשבים ...

זה לא משהו מיוחד לרב קו אלא פשוט קורא כרטיסים

• הוסף לסימניות
לא נכון , היא מתכוונת לקורא כרטיסים של רב קו , זה מכשיר שונה לחלוטין מקורא כרטיסים רגיל
בעבר במודיעין עילית היה בעמדת על הקו , אני לא יודעת אם עדיין

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה