עזרה הגיע הזמן להרים את הכפפה!

• הוסף לסימניות
הגיע הזמן שנתחיל להזיז עניינים!
מצד אחד-בחורות משועממות שמסתובבות בבית, מחפשות תעסוקה
ומצד שני-אמהות שתקועות עם הילדים בבית, משוועות לקצת שחרור
אולי אפשר לחבר בין 2 הצדדים?
יש למישהו רעיון איך לעשות את זה בצורה מסודרת?

• הוסף לסימניות
אפשר גם להשתמש בפרוג כבמה
השאלה כמה זה אפקטיבי...

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד
אבל לא כל בחורה מסוגלת לעבוד עם ילדים פתאום, בטח לא במצבים לחוצים.

למי ששואלת יש לי קטנטנים ואין לי בחורות - אבל יכולה להבין שיהיה קשה להרים כזה פרוייקט

• הוסף לסימניות
צודקת
אפשר סתם לעלות כאן רעיונות ל2 הצדדים
מכאן אני פונה לבנות משועממות:
תלמדו תוכנות חדשות!
אפשר להספיק המון, צריך רק זמן פנוי...
אני אישית מנצלת את הזמן לסדר את המחשב, ללמוד תוכנות לא מוכרות, לסדר מתכונים וכו'
יש אינספור רעיונות, מי שיש לה עוד-מוזמנת לכתוב כאן לתועלת הרבים
גם לצד השני-
מי שיש לה בנות פנויות לבייבי סיטר-מוזמנת לכתוב כאן

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד
אבל לא כל בחורה מסוגלת לעבוד עם ילדים פתאום, בטח לא במצבים לחוצים.

למי ששואלת יש לי קטנטנים ואין לי בחורות - אבל יכולה להבין שיהיה קשה להרים כזה פרוייקט
יש הרבה בנות שכן, וחבל שהן מסתובבות משועממות ואנחנו בקושי מתמודדות...
הבנות שלי כבר אתמול קייטנו בנין שלם
האימהות והילדים מאושרים!
אולי כל אחת תחשוב באזור שלה אם יש מישהי שאולי נראית לה רלבנטית ותנסה להציע בעדינות...

• הוסף לסימניות
לא אחראי לעשות בייביסיטר למשפחה עלומה מפרוג... או מכל אתר אינטרנט אחר...
אני כאמא לא הייתי נותנת לבת שלי לעשות דבר כזה.
ואני שולחת אותה בכיף לעשות בייביסיטר. אבל אצל משפחות שאני מכירה.
וגם לא הייתי רוצה שכל אחת תשמור לי על הילדים...

• הוסף לסימניות
בתחילת המלחמה ממש, כשהסמינרים עוד לא חזרו ללימודים, יצא יוזמה מאחד הסמינרים הגדולים בבני ברק(אולי היה בעוד מקומות) של בחורות שהתנדבו לשמור על ילדים שהאמהות היו צריכות לצאת לעבוד, והאבות בכוללים
אולי גם עכשיו אפשר לפנות להנהלה של כל מיני סמינרים לבקש מהם שיארגנו כזה דבר, אם זה יהיה ממוסד אז ברור שההורים יסכימו, בזמנו זה היה ממש מוצלח (למרות שעד שהתחילו את זה כבר כמעט חזרו ללימודים, עדיין זה עזר מאוד הכמה ימים האלו!)

• הוסף לסימניות
מצד אחד-בחורות משועממות שמסתובבות בבית, מחפשות תעסוקה
רוב הבחורות לא מחפשות תעסוקה
הן מוצאות די בקלות
חברות, ספרים, תחביבים וגם קצת לימודים
וגם שינה...
(כי עדיין לא וויתרו להן על מבחנים)

האמהות לקטנים- כן מחפשות...
תנסי למצוא באזור שלך בחורה, תציעי לה הצעה קונקרטית
אם היא תהיה מספיק שווה לה,
היא תסכים.

לדעתי זה לא המקום בפרוג
בעיקר מצד הבחורות
אבל גם מצד האמהות לקטנטנים

• הוסף לסימניות
מתקרבים אשכול בייביסיטר טיפוסי מלא אימוציות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה