- הוסף לסימניות
בן כמה אתה?הבלים
כבני ברקי מאז ומעולם אני יודע לומר שלא היו דברים כאלה מעולם.
המצב קטסטרופה !! הגיע הזמן להתעורר !!!
בן כמה אתה?הבלים
כבני ברקי מאז ומעולם אני יודע לומר שלא היו דברים כאלה מעולם.
המצב קטסטרופה !! הגיע הזמן להתעורר !!!
ובת כמה את ?בן כמה אתה?
כנראה שיש אנשים בני שלושים- ארבעים שגדלו בבני ברק וזוכרים את עצמם אוספים עם חברים...ובת כמה את ?
בוודאות התופעה ההזויה הזאת החלה בשנים האחרונות ממש ! לא יותר משלוש-ארבע שנים.
כשיפסיקו לתת להם כסף,לא יהיה להם איך לקנות סיגריותצריך גם לעשות סוף לתופעה שילדים קטנים מעשנים בפורים
איפה אתם גרים? אולי נעבור לשםאם כבר מעלים את הנושא של ההתרמות
אני חושבת שהשנה הגזימו לגמרי
דפקו לנו בדלת לפחות 3 פעמים ביום לבקש צדקה בחורים וילדים לא יותר מגיל 10-13
אפילו ב11 בלילה... מר"ח אדר כל יום היה ממש מוגזם
היה שלב שכבר כעסנו עליהם על השעה שהם לא מתביישים לצלצל בפעמון שלא פותחים להם... לא זוכרת שהיה ככה בשנים שעברו
לפני 20 שנה אפשר לספור על יד אחת כמה כאלו היו. היו אבל בודדים ממש.כנראה שיש אנשים בני שלושים- ארבעים שגדלו בבני ברק וזוכרים את עצמם אוספים עם חברים...
ואני אמנם לא מבני ברק אבל יש לי משפחה בבני ברק ואני זוכרת את השיח הזה אחרי פורים כבר לפני 20 שנה.
בירושלים אני יכולה לומר שבוודאות ילדים קטנים אספו כבר לפני 20 שנה, כי הייתי שם
אם אתה לא זוכר כנראה שזה לא נגע לך בזמנו.
זה לא לפי הכללים.ומעזר מציון
לא דפקו אצלכם כל יומיים
ילדות עם קטלוגים
דווקא אני זוכרת בוודאות שסיפרו לפני 15-20 שנה בזעזוע על ילדים שמבקשים דמי פורים מעוברים ושבים באזור בית ישראל בירושלים....לפני 20 שנה אפשר לספור על יד אחת כמה כאלו היו. היו אבל בודדים ממש.
היום כבר אי אפשר לספור.
בירושליים אני יכול לומר בוודאות שילדים קטנים לא אספו לפני 20 שנה,(מלבד בודדים ממש כנ"ל) כי הייתי שם
בנוסף אם את זוכרת רק שיח אולי היה מדובר בבחורים מבוגרים יותר?
דווקא רציתי להכניס לתגובה שלי התייחסות לזה ומחקתי אז אכתוב את זה עכשיודווקא אני זוכרת בוודאות שסיפרו לפני 15-20 שנה בזעזוע על ילדים שמבקשים דמי פורים מעוברים ושבים באזור בית ישראל בירושלים....
נוווווודווקא אני זוכרת בוודאות שסיפרו לפני 15-20 שנה בזעזוע על ילדים שמבקשים דמי פורים מעוברים ושבים באזור בית ישראל בירושלים....
באיזור בית ישראל זה מחזה יום יומי, לא רק בפורים.נוווווו
טענה ושוברה בצידה "ילדים באיזור בית ישראל"
וד"ל ואכמ"ל
אין לי עניין להתווכחלפני 20 שנה אפשר לספור על יד אחת כמה כאלו היו. היו אבל בודדים ממש.
היום כבר אי אפשר לספור.
בירושליים אני יכול לומר בוודאות שילדים קטנים לא אספו לפני 20 שנה,(מלבד בודדים ממש כנ"ל) כי הייתי שם
בנוסף אם את זוכרת רק שיח אולי היה מדובר בבחורים מבוגרים יותר?
יכול להיות שאלה בני ה30 מבני ברק
?בכל אופן הם קשישים
ציני.
אולי. ואולי לא.גם לי אין עניין להתווכח. כבר ענו לך. אולי בגלל שזה היה מוזר זה נצרב לך בזיכרון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: חרדי חזק, זאבי, RPO ועוד 33 משתמשים36 //