- הוסף לסימניות
תחנת תל אביב סבידור יותר קרובה לבני ברק מאשר תחנת בני ברקאולי עשיתי את זה יותר פעמים ממך
לכן כתבתי קו ישיר בלי כל העצירות בדרך
תחנת תל אביב סבידור יותר קרובה לבני ברק מאשר תחנת בני ברקאולי עשיתי את זה יותר פעמים ממך
לכן כתבתי קו ישיר בלי כל העצירות בדרך
יש עוד בעיה - אין חיבור מהמסילה המזרחית למסילה של קו הרכבת לירושלים.תחנת תל אביב סבידור יותר קרובה לבני ברק מאשר תחנת בני ברק
נראה לי שיש תכנון לחבר את המסילה המזרחית לירושליםיש עוד בעיה - אין חיבור מהמסילה המזרחית למסילה של קו הרכבת לירושלים.
זה אומר שגם אם תצא רכבת ישירה מבני ברק לי-ם, היא תצטרך לעבור דרך תל אביב ואז לחזור לכיוון י-ם. במצב הנוכחי, עם הפקקים בגשר מבצע קדש ובצומת אם המושבות - אבוחצירא, תחנת סבידור באמת יותר קרובה לבני ברק מאשר תחנת בני ברק. ולכן אין שום ייתרון במצב הנוכחי לרכבת ישירה מבני ברק לי-ם.
גם בלי פקקים התחנה נמצאת במיקום גאוגרפי יותר קרוב.עם הפקקים בגשר מבצע קדש ובצומת אם המושבות - אבוחצירא, תחנת סבידור באמת יותר קרובה לבני ברק מאשר תחנת בני ברק
אני גרה באשדוד ולומדת במגדלי קונקורד,אפשר לקחת את הדנקל, אהרונוביץ'>ארלוזורוב, תוך 9 דק' מבני ברק לתחנת רכבת תל אביב מרכז.
אבל הבנתי שפות"ש גר במתחם הסופרים, ולא מעוניין להחליף רכבת במקום לא חרדי.
עד תחנת ״אבא הלל״ ושם עוברים לרכבת דרך גשר הבורסה..אהרונוביץ'>ארלוזורוב,
נכוןעד תחנת ״אבא הלל״ ושם עוברים לרכבת דרך גשר הבורסה..
{ואגב לחלק גדול מתושבי העיר יותר קרובה תחנת ״בן גוריון״ ואז זה 2 תחנות נסיעה בלבד {4 דק׳}
עד תחנת ״אבא הלל״ ושם עוברים לרכבת דרך גשר הבורסה..
הלכתם משניהם לסבידור מרכז? אם כן למה העדפתם את אבא הלל?נכון
תחנת אבא הלל יותר קרובה מתחנת ארלוזרוב.
כך אני נוהגת לעשות.
בירידה (עלייה מתת הקרקע, ליתר דיוק...) בתחנת אבא הלל חוסכים את ההמתנה לרמזור הארוך בצומת ליד מסוף 2000. התמיהה הגדולה היא - מדוע בתחנת ארלוזורוב אין מעלית יציאה היישר למסוף סבידור?הלכתם משניהם לסבידור מרכז? אם כן למה העדפתם את אבא הלל?
כי אני הלכתי רק מארלוזורוב ולקח 3 דק' הליכה, דרך אבא הלל נראה במפות שלוקח 8 דק' הליכה (דרך הגשר של הבורסה), אז בעצם חוסכים 2 דק' ברכבת, אבל צריך ללכת עוד 5 דק' ברגל. גם במפות של הדנקל מופיע שהתחנה הקרובה לסבידור מרכז זה ארלוזורוב.
כןהלכתם משניהם לסבידור מרכז?
כי לענ״ד במפות גוגל הוא מחשב את היציאה הלא נכונה מתחנת אבא הלל,אם כן למה העדפתם את אבא הלל?
לכאורה אתה צודקכן
כי לענ״ד במפות גוגל הוא מחשב את היציאה הלא נכונה מתחנת אבא הלל,
או שהוא מחשב חלק גדול יותר מתחנת הרכבת עצמה,
עכ״פ לא נראה לי שזה כ״כ יותר קרוב במקסימום דקה הבדל..
{ביציאה מהרק״ל אחרי התיקוף לקחת שמאלה ליציאה!}
ראיתי באפליקציית גוגל מפות שתחנת אבא הלל היא קרובה יותר,הלכתם משניהם לסבידור מרכז? אם כן למה העדפתם את אבא הלל?
כי אני הלכתי רק מארלוזורוב ולקח 3 דק' הליכה, דרך אבא הלל נראה במפות שלוקח 8 דק' הליכה (דרך הגשר של הבורסה), אז בעצם חוסכים 2 דק' ברכבת, אבל צריך ללכת עוד 5 דק' ברגל. גם במפות של הדנקל מופיע שהתחנה הקרובה לסבידור מרכז זה ארלוזורוב.
היציאה מתחנת אבא הלל היא בדיוק לכיון ההפוך מתחנת סבידור. אפילו היציאה מהמעלית מגודרת עם גדרות זכוכית שמחזירים את היוצאים עד הצומת.ראיתי באפליקציית גוגל מפות שתחנת אבא הלל היא קרובה יותר,
ולא ניסיתי ללכת לתחנת ארלוזרוב.
איזו יציאה מתחנת סבידור הכי קרובה לתחנת ארלוזרוב,
כי אולי אני יוצאת ביציאה לא נכונה.
כשהלכתי שם לא חציתי את הכביש איפה שסימנתם, אלא המשכתי על הצד של המדרכה של תחנת ארלוזורוב, עד תחנת סבידור אין שום רמזור או כביש סואן לחצות. אבל אתם צודקים שחישבתי רק עד הכניסה לתחנה, אבל עד הרציף של הרכבת בסבידור לוקח עוד טיפה...היציאה במעלית מתחנת ארלוזורוב - 419 מ', עם עיכוב של חציית צומת מרומזר עמוס במיוחד + חציית כביש הכניסה והיציאה של מסוף 2000
נראה שחצית את הירידה לנתיבי איילון (במפה: סמוך ל- "יציאה לאיילון דרום"), ולכאו' י"ל שעברת שם בלילה או לפנות בוקר. האמנם?כשהלכתי שם לא חציתי את הכביש איפה שסימנתם, אלא המשכתי על הצד של המדרכה של תחנת ארלוזורוב, עד תחנת סבידור אין שום רמזור או כביש סואן לחצות.
צמוד לכביש שכתוב עליו יציאה לאיילון דרום יש מדרכה, שם הלכתי. בהמשך יש מעבר חציה, למיטב זכרוני בלי רמזור, כביש לא סואן בכלל. עברתי שם בערך ב19:00 ביום חול רגיל.נראה שחצית את הירידה לנתיבי איילון (במפה: סמוך ל- "יציאה לאיילון דרום"), ולכאו' י"ל שעברת שם בלילה או לפנות בוקר. האמנם?
חריג לכאורהלמיטב זכרוני בלי רמזור, כביש לא סואן בכלל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים