עזרה הגיע הזמן לשואב שוטף

• הוסף לסימניות
הוא יכול לשמש שני בתים או שצריך להיות בקרבת מקום לעמדת הטעינה?
מה המשקל של זה? אפשר בכלל לנייד?
כן וודאי זה לא מדאי כבד
המון הצלחה!!!
ינון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך הזרוע הרובוטית שלו? (האדום מקדימה)?
זה טוב או מפריע?
מחליפה עכשיו את הטינקו הישן שלי ומתלבטת בין דרימי H15 פרו לטינקו S9
לדעתי זה לא מפריע.
אני מבסוטה.
לי יש את דרימי 15 פרו, לא ניסיתי בשימוש יומיומי את הטינקו s9

• הוסף לסימניות
בסוף הזמנתי דרימי h14 pro נעדכן איך יצא עלה 1850
תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
לי יש טינקו s5 ואני ממש מרוצה!
לראות את הלכלוך והמים השחורים ולהבין ממה התפטרת
אצלי רוב הבית הוא פרקט אמיתי, ולא שייך להעביר שטיפה רגילה, אז זה ממש game changer בשבילי.
וגם במקומות עם בלטות אני לא שוטפת יותר עם מגב וכו, רק איתו.
בעניין התחזוקה, שולי לגמרי לגמרי.
גם סמרטוטים דורש תחזוקה.
אני ממליצה בחום.
באמזון זה פחות מ 300 דולר, תנסי להשיג מישהו שיקח את זה לארץ, הרבה הרבה יותר זול.

• הוסף לסימניות
טינקו s5 שינה את חיי לא ממש יקר ועושה בול מה שצריך מרוצההה!והיה לי שואב שוטף רובוט מורח סמרטוט מנסיון זה מציק פחד ולא יעיל

• הוסף לסימניות
מזדהה מאד עם @שירה עבאדי מחליף שטיפה! מנקה את עצמו שוטף את עצמו אני קוראת לזה שיש לו מכונת שטיפה ומייבש...שוטף ב90 מעלות חום מים רותחים! ומייבש ב100 מעלות חום או להיפך מבחינת המעלות...
כמובן שאחרי שטיפה אני מרוקנת את המיכל מים מלוכלכים ושוטפת אותו על הדרך המברשת נקיה ללא ריח כבר כמה חודשים ולא שטפתי אותה ידנית...רק בניקוי עצמי שלו...

• הוסף לסימניות
יש לי שואב שוטף של רובורוק ואחרי רבע שעה של שימוש נגמר לו הבטריה,
זה נורמלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה