כללי הגיע הזמן לשתף אתכם מהסטודיו החדש שלי..

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
אהבתי הרבה דברים, אז ממה להתחיל?

אהבתי את התעודה מאחורי הכיסא.
היא עושה את זה, אין מה לומר.

אהבתי את הקאפות עם העבודות....

ובכלל.

משדר אמינות, מקצועיות ורמה.

• הוסף לסימניות
שרית! המשרד יצא לך מדהים!
לראות בעיניים זה משהו אחר לגמרי!
שיהיה המון המון בהצלחה! וברכת ה' תשרה בכל מעשי ידיכם!!
מכל המשפחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PNINIH;1259529:
שרית,
מקסים מקסים!!!!!!!!
המון הצלחות!!!!!!!!!!

נכתב ע"י יעל.ו.;1261341:
שרית! המשרד יצא לך מדהים!
לראות בעיניים זה משהו אחר לגמרי!
שיהיה המון המון בהצלחה! וברכת ה' תשרה בכל מעשי ידיכם!!
מכל המשפחה!

תודה יקרה! :)

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף, מקום יפה ומעוצב טוב רואים שהשקת מחשבה.

הרבה הצלחות!

אגב, הצבעים של הלוגו מאד יפים / אופנתיים (מזכיר לי פמפרס : )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;1261593:
תודה על השיתוף, מקום יפה ומעוצב טוב רואים שהשקת מחשבה.

הרבה הצלחות!

אגב, הצבעים של הלוגו מאד יפים / אופנתיים (מזכיר לי פמפרס : )

תודה

האמת, אחרי שהעליתי לפה את הלוגו בתוך הריבוע עם הקצוות מעוגלים, זה ישר הזכיר לי את פמפרס. לא יודעת למה :)
(ז"א, רק הריבוע הזה הזכיר לי את פמפרס.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה