הגיע לבניין שלי בטעות סל מוצרים למשפחה נזקקת, תעזרו לי למצוא אותם!

• הוסף לסימניות
האם ידוע לכם על ארגון או עמותה שמחלקת סל מוצרים בתחילת שבוע?
הגיע לבניין שלי (אזור הרב קוק, בני ברק) קרטון ענק מלא בכל טוב, ללא שום סימן מזהה או משהו, כנראה של עמותת צדקה (אולי פיקוד העורף?).

רק לחשוב על משפחה שממתינה בכיליון עיניים למשלוח ועוד בתקופת הקורונה :(
ממש מוצרים בסיסיים!

אולי תדעו להפנות אותי למישהו בעניין.
שיהיה להם עוד לפני שבת.
תזכו למצוות!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי מדובר בקרטון שמגיע מ"עזר אחים"? הם חילקו בתחילת השבוע (בדרך כלל מחלקים בערבי חג, השבוע היתה חלוקה מיוחדת - קורונה), וזה האזור שהם מחלקים.

• הוסף לסימניות
האם יש עצמאי/ת אצלכם בבנין?
אולי זה מההסתדרות. הם שלחו לעצמאים סל מזון מיינות ביתן.

• הוסף לסימניות
האם יש עצמאי/ת אצלכם בבנין?
אולי זה מההסתדרות. הם שלחו לעצמאים סל מזון מיינות ביתן.

יש לך מושג מה היה בתוך החבילה?
והאם המארז החיצוני היה מזוהה מיינות ביתן?
את קיבלת כזה? אם כן האם היה גם מארז ניר טואלט?

• הוסף לסימניות
על הקרטונים (שניים) היה כתוב יינות ביתן
לא היה נייר טואלט.
היו מוצרי יסוד ועוד תוספות נחמדות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה