הגיע לי מלאי חדש של גרביונים!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
גרביוני לייקרה ממותג איטלקי מוביל בעולם,
גרבי ירך עם סיליקון לא זז מהרגל יום שלם
ועוד.

אז מי שלא הספיקה בנגלה הקודמת זו ההזדמנות להתחדש לחג.

המכירה מוזלת במיוחד לקונות 6 פריטים ומעלה.

• הוסף לסימניות
מאיפה את בארץ?
אפשר מס' טלפון?

• הוסף לסימניות
אני מירושלים

ניתן לקבל את המוצרים גם בבני ברק או בדואר דרך הזמנה טלפונית

מי שרוצה טלפון שתשלח לי הודעה ובשמחה אני יענה.

אני חוזרת אין איכות כזו בארץ!!!

• הוסף לסימניות
את מדברת על גרביון או על גרביים?
ואפשר מחיר?

• הוסף לסימניות
אני מדברת על גרבי ברך, ירך סיליקון מומלץ והכי איכותי שיש בתחום, ועל גרביונים מכל הסוגים.

מחירים אשמח לתת לך בהודעה על כל מה שתשאלי.

מחירים זולים במיוחד, והכי חשוב מדובר באיכות שאין כמותה בארץ.

• הוסף לסימניות
כפול

אני מדברת על גרבי ברך, ירך סיליקון מומלץ והכי איכותי שיש בתחום, ועל גרביונים מכל הסוגים.

מחירים אשמח לתת לך בהודעה על כל מה שתשאלי.

מחירים זולים במיוחד, והכי חשוב מדובר באיכות שאין כמותה בארץ.

• הוסף לסימניות
שלחתי לך הודעה באישי ולא הגבת לי.
קבלת אותה בכלל?

• הוסף לסימניות
גרבי נשים ילדים???

איזה צבעים??

• הוסף לסימניות
אני ממש מצטערת,

קיבלתי מבול של הודעות אני עונה ויענה לכולם

אני גם שמחה לקבל תודות על האיכות מהבנות שרכשו בפעם הקודמת.
אני מוכרחה לציין שבאמת אין בארץ איכות כזו.

• הוסף לסימניות
לפי כללי האתר כשמפרסמים דרך אשכולות האתר, יש לבקש רשות מהנהלת האתר, ובהודעת הפרסום (ובדרך כלל מאשרים) יש צורך לכתוב שההודעה מתפרסמת באישור ההנהלה.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה