כללי הגלופה הראשונה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!

כמה הערות:
הבלינד בלתי ישים לחלוטין: אין מצב לגלישה מכל הצדדים, חייבים להשאיר צד אחד פתוח בשביל הרגיסטר. מעבר לכך השטח העצום הזה יגרום לכך שלא יהיה לחץ מספיק וכל האפקט יאבד.

השדרה לא סימטרית וזה מאד מפריע בעין.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לגבי שטח עצום בבליינד - ניתן לשלם כפול ולהטביע פעמיים על אותו שטח. יצא לי לעשות זאת. כמובן צריך להיות בהסכמת הלקוח ובידיעתו שמדובר בעלות נוספת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;585434:
לגבי שטח עצום בבליינד - ניתן לשלם כפול ולהטביע פעמיים על אותו שטח. יצא לי לעשות זאת. כמובן צריך להיות בהסכמת הלקוח ובידיעתו שמדובר בעלות נוספת.

אין קשר:
את מדברת על לחץ גדול יותר, ואני מדבר על מגבלות הפיזיקה.
אין צורה ללחוץ כאלה שטחי ענק ושאר הקרטון ישאר במצבו....

• הוסף לסימניות
מאד מיוחד.!!
אולי כדאי להוריד את העיטור הגדול מתחת למילים "לשם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;585460:
אין קשר:
את מדברת על לחץ גדול יותר, ואני מדבר על מגבלות הפיזיקה.
אין צורה ללחוץ כאלה שטחי ענק ושאר הקרטון ישאר במצבו....

בדידי הווא עובדא... הטבעתי בליינד על שטח גדול יותר, בהטבעה כפולה (כלומר 2 סבבי הטבעה) והקרטון נשאר במצב מצויין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;585429:
השטח העצום הזה יגרום לכך שלא יהיה לחץ מספיק וכל האפקט יאבד.

זה נקרא עצום?

דווקא אין פה הרבה שטח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;585513:
זה נקרא עצום?

דווקא אין פה הרבה שטח

רוב הבלינד שחור ורק העיטורים לבנים- מה שאומר שהכל ילחץ ורק והכיתוב והעיטורים ישארו מובלטים.. נראה לי או פשוט לעשות invert (כמו רוב הספרים שהכתב מוטבע ולא הפוך, למרות שאני מניח שניסת ליצור תבליט)
וכבר אמרתי לך שהעבודה מאוד יפה, ומקורית

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה
את הנוצה - אני לא בטוחה שכדאי להשאיר, זה מוזיל את הענין, ואם כן לעשות אולי רק נוצה בלי הקסת (ככה כותבים?) ולא בקו קונטור אלא מלא.
לגבי שם הספר האותיות טיפה מידי משוכות, וגודל הכתב חנוק מידי בתוך המסגרת
להקטין בכמה אחוזים שישאר אויר לנשימה.

הרבה הצלחה, ויבואו הרבה אחרי הראשונה...

• הוסף לסימניות
מושלם!!!

• הוסף לסימניות
הדמיה מיוחדת אם זה היה כריכת למנציה
מבחינת גלופה זה לא מציאותי בכלל

• הוסף לסימניות
נעמה, נקי צודק. כל הספר הוא על בלינד אחד גדול. זה פשוט המון. שימי לב שרק הלבן יובלט, מה שאומר שכל השחור הזה אמור להיות לחץ כבד על הקרטון.
מעבר לזה - הכריכה יפהפיה.

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב, אבל עדיין המוןןןן שטח לחץ.

על PU זה ילך מצוין, על סקאי רגיל (דק) וקרטון סטנדרט 1.7-2.4 לא משהו, על סקאי וקרטון עבים ובהטבעה הידראולית אולי...

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב,
בשידרה, תן גם לחומר המוטבע (סקאי -פי יו) לדבר.
הווי אומר, קצת פחות מעמסה על השידרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה