הגם סלקום בגנבים ?

• הוסף לסימניות
ניתן להתחבר אצלי למירס.
וכן לשמוע פרטים על תוכניות מומלצות.
0573-106-840

• הוסף לסימניות
לפני שנים הייתי מחוברת לחברת פלאפון שגם הם לא חסר להם... ורציתי להתנתק מהם , כל יום התקשרתי אמרו לי שהם צריכים לדבר עם המנהל וכו' , המנהל לא נמצא וכו' ,לא רצו לנתק . בסופו של דבר התעצבנתי והגשתי תלונה באתר "תלונה" , לא עברו יומיים והם התקשרו אלי וניתקו .
עברתי לסלקום , בתחילה היה בסדר , המכשיר התקלקל וקבלנו מכשיר חילופי שאח"כ החזרנו אותו, בסוף חודש קבלנו סכום גבוה ולא הבנו איך , עד שהתברר לנו שאנחנו מחזיקים 3 מכשירים (כי לא התנתקנו מהמכשיר החילופי , כך הם הגדירו) בקיצור כל הסלולרים לדעתי גנבים .
היום אני מחזיקה מכשיר אחד , לא מוכנה להחליף מסלול ,אותו מסלול שנים , פחות או יותר אותו סכום, לא כדאי להתפתות למסלולים חינם כי שמעתי כשנגמר המסלול לא מיידעים ומגיעים לסכומים גבוהים..

• הוסף לסימניות
גם אני לקוח מרוצה של אורנג' כבר 8 שנים!

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערב בדברי הרבי....אבל תפש אותי חזק מאד מאד הסלוגן של "אלפא רומיאו" (רכב)
הסלוגן מדבר אומנם לצרכיהם הגשמיים, אבל הוא כזה חזק שמתאים לכל דבר בחיים.
זה אחד הסלוגנים המדהימים ביותר שנחשפתי מעודי.
"זה שאתה נושם, לא אומר שאתה חי - אלפא רומיאו. "
את הפרשנות יעשה כל אחד לעצמו, אם לרוחני, אם לגשמי, אם לכל מה שירצה.. סתם שיתפתי אתכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1054536:
שמתי לב שבחשבונית העלות היא 109 ש"ח וזיכוי עבור ציוד של 40 ש"ח סך הכל 69 ש"ח, לשאלתי איזה ציוד רכשתי מהם, הם אמרו לי שכך הם עושים לכולם, חיוב של 109 וזיכוי של 40 עבור ציוד שלא נרכש.
מישהו יודע מה הסיבה ?

כמה סיבות אפשריות:

אם את במסלול ללא התחייבות, הסיבה היא, איך להגדיר, סוג של "גאווה" - אנחנו סלקום לא כמו כל העדר שמוכר חבילות ב-50 שקל לחודש. החבילה שלנו היא 109 שקל לחודש ואנשים נשארים אצלנו למרות המחיר. (ואם יש לך ספק שאני ציני, ממש לא. זה חלק ממהלך שיווקי של החברה).

אם את בחבילה עסקית (שבה התחייבות עדיין חוקית) הזיכוי נועד להשאיר אותך בחברה, אם תנתקי את הקווים מכל סיבה שהיא, את ה-40 שקל האלה תשלמי בכל מקרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה