הג'מבו מייל לא עובד לי

• הוסף לסימניות
זה כבר כמה ימים...
הן בהעלאה והן בהורדה,
מה ניתן לעשות?:confused:
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בכל הדפדפנים
לא יודעת מה זה חסימה
זה פשוט לא מגיב
בהעלאה כלום
ובהורדה הוא עושה סימון כזה של העיגול המסתובב על כל התמונות שהוא לא מציג אותן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1541182:
רק בג'מבו מייל?

כן
לא נסיתי בעוד דברים
מה אפשר עוד לנסות
ׁלפפה הצלחתי להעלות תמונה)
אין לי עוד אתרים
אבל מה ששכן
גם ה'ימיל לא נפתח לי בגוגל כרום
רק באקפלורר - אעם אזהרות אבטחה וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י artline;1541186:
גם ה'ימיל לא נפתח לי בגוגל כרום
רק באקפלורר - אעם אזהרות אבטחה וכו'.

אינטרנט מסונן?
אתרוג?
נכנסים מכל דפדפן שיש על המחשב לאתר הזה ומורידים מה שהם כותבים
http://members.etrog.net.il/?a=members/cert
נ.ב. האתר בודק אם זה כבר מותקן או לא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1541205:
אינטרנט מסונן?
אתרוג?
נכנסים מכל דפדפן שיש על המחשב לאתר הזה ומורידים מה שהם כותבים
http://members.etrog.net.il/?a=members/cert
נ.ב. האתר בודק אם זה כבר מותקן או לא

אני בנתיב
מה שמענין
זה ששבוע שעבר עבד לי הג'מבו מייל מצוין
פתאום זה השתנה.. :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה