???כל אברך יוצא לשוק החיים בלי שום כישורי עבודה, והעבודה היחידה שהוא יודע זה ללמוד בכולל עד אחרית ימיו. אין טפשות כלכלית יותר מזו.
ואני אומר שלאברך סטנדרטי, שמתכונן להישאר בכולל בעשרות השנים הקרובות, ואשתו עובדת במשרת הוראה או משהו דומה, ואין אופק להגדלת המשכורת בצורה משמעותית, אין הרבה אפשרויות 'להצליח לחתן את הילדים מכסף שיש לו'.אני אומרת שמי שחושב על חתונות הילדים, במקום לחשוב איך להצליח לקבל הלוואה בתנאים טובים מאז שהילד נולד, שיחשוב במקום על איך להצליח לחתן את הילד מכסף שיש לו.
וכן, אני חושבת שמי שחושב בכיוון הזה, יש לו סיכוי רב להצליח לחתן את ילדיו מכסף שיש לו, ומי שחושב על איך להצליח לקבל הלוואה טובה, יש לו סיכוי להצליח לקבל הלווה טובה, אבל עדיין הוא יצטרך גם להחזיר את ההלוואה.
נכון! זה מיעד למי שאין לו!ואני אומר שלאברך סטנדרטי, שמתכונן להישאר בכולל בעשרות השנים הקרובות, ואשתו עובדת במשרת הוראה או משהו דומה, ואין אופק להגדלת המשכורת בצורה משמעותית, אין הרבה אפשרויות 'להצליח לחתן את הילדים מכסף שיש לו'.
ועל כן, טוב עושים הגמ"ח המרכזי שמזכירים לאותם אברכים שבסופו של דבר הם יצטרכו לחתן את הילדים, ועל כן במקום לבזבז את הכסף שנשאר כעת בצד על מותגים ושאר מותרות, מומלץ לעשות יחידות בגמ"ח המרכזי, ואפשר גם לעשותם מכספי מעשר, שמשמעותם היא בעצם שמשלמים את הריבית על ההלוואות עכשיו ולא אחר כך, כשילד אחרי ילד מתחתן.
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
לאף א' כאן אין כזו שאיפה כולם פה מדברים על לחתן את הילדים.אין לי שום שאיפה להפוך למליונרית..
אם היו משקעים "אנשי החסד" את האנרגיה במקום בהלוואות בהכשרת אפיקי השעה רווחים יותר אז יגיעו ליותר.אני יתייחס להשקעה מקבילה לסכום שנותנים בגמ"ח המרכזי
אם חוסכים 300 שח לחודש כפול 16 שנה באפיק השקעה כשר עפי" ההלכה
לפי בדיקה שלי עם אנשי מקצוע אפשר להגיע ל 105,000 ש"ח ובמקרה חריג עד 120,000 ש"ח.
ודאי לא 240,000 ש"ח!!!
אותו כסף שישקיע ויפתח גמח לילדים שלו כשיתחתנוואני אומר שלאברך סטנדרטי, שמתכונן להישאר בכולל בעשרות השנים הקרובות, ואשתו עובדת במשרת הוראה או משהו דומה, ואין אופק להגדלת המשכורת בצורה משמעותית, אין הרבה אפשרויות 'להצליח לחתן את הילדים מכסף שיש לו'.
ועל כן, טוב עושים הגמ"ח המרכזי שמזכירים לאותם אברכים שבסופו של דבר הם יצטרכו לחתן את הילדים, ועל כן במקום לבזבז את הכסף שנשאר כעת בצד על מותגים ושאר מותרות, מומלץ לעשות יחידות בגמ"ח המרכזי [שאפשר גם לעשותם מכספי מעשר], שמשמעותם היא בעצם שמשלמים את הריבית על ההלוואות עכשיו ולא אחר כך, כשילד אחרי ילד מתחתן.
והיא אומרת: שבמקום לבזבז את זה על מותגים ושאר מותרות, או על "לזכות" לקבל הלוואה ואז אחרי החתונה לבזבז הרבה יותר על להחזיר אותה. אז כדאי להשקיע ולגרום לציבור להיות יותר חכם כלכלית ולחתן מכסף שלו ללא שום העלאה במשכורת. (ואחרי החתונה של הילד ודאי לא צפויה העלאה כדי להחזיר את ההלוואה.ואני אומר שלאברך סטנדרטי, שמתכונן להישאר בכולל בעשרות השנים הקרובות, ואשתו עובדת במשרת הוראה או משהו דומה, ואין אופק להגדלת המשכורת בצורה משמעותית, אין הרבה אפשרויות 'להצליח לחתן את הילדים מכסף שיש לו'.
ועל כן, טוב עושים הגמ"ח המרכזי שמזכירים לאותם אברכים שבסופו של דבר הם יצטרכו לחתן את הילדים, ועל כן במקום לבזבז את הכסף שנשאר כעת בצד על מותגים ושאר מותרות, מומלץ לעשות יחידות בגמ"ח המרכזי [שאפשר גם לעשותם מכספי מעשר], שמשמעותם היא בעצם שמשלמים את הריבית על ההלוואות עכשיו ולא אחר כך, כשילד אחרי ילד מתחתן.
ולא הבנתי את התשובהאותי מעניין אם הכל זה לשם חסד, ולא צריכים את המצטרפים החדשים וכו', אז למה הם משווקים את זה בכזאת אגרסיביות? ולמה הם משלמים סכומים כ"כ יפים למשווקים של זה?
מיזם כ"כ מוצלח לא צריך כ"כ הרבה פרסומת, ושיווק.
גם ראיתי באשכול אחרתראה לי דבר אחד שמצליח ב 2020 בלי פרסום ושיווק! נו באמת....
בקיצור יש שעושים ביזנס מזהאם כבר החלטתם להצטרף לגמ"ח,
נא עשו זאת דרך הנציג 'שלנו' - הרב פנחס רובין שיחי'.
הרי זה לא סוד שהוא לא עובד בחינם, ועל כל יחידה שנציג מוסיף לגמ"ח הוא מתוגמל על כך בכמה פרוטות, המצטרפות בסופו של דבר לחשבון גדול
אם לא יהיו הלוואות מהגמ"ח, יהיו הלוואות מהבנק... רמת החיים לא תרד, בכל מקרה.ובמקביל אם לא יהיו הלוואות ו2 הצדדים יגיעו עם כסף שלהם ממילא יתייעלו בהוצאות החתונה ולא יצטרכו תקנות למיניהם...
אין שום "איש חסד" שיכול להתחייב על השקעה כל שהיא שתניב רווח מסוים, שיוכלו למשוך אותו בזמן הנישואים [ואף לא שהקרן לכל הפחות תשאר].אם היו משקעים "אנשי החסד" את האנרגיה במקום בהלוואות בהכשרת אפיקי השעה רווחים יותר אז יגיעו ליותר.
גם נציגי קופת העיר לא עובדים בחינם. ולכן זו לא צדקה?בקיצור יש שעושים ביזנס מזה
אין בעיה אבל למה מצהירים עם הטעיה את הציבור שזה נטו גמ"ח
משה מונטג. קישוראגב: ממש כעת ביררתי מי עומד מאחורי כל זה ואמרו לי אחד בשם שלמה מונטג, האם זה נכון?
הכסף שמשקיעים מגיע לעשרות אלפי שקלים, ואילו הכסף שמקבלים כהלוואה הוא מאות אלפי שקלים.אותו כסף שישקיע ויפתח גמח לילדים שלו כשיתחתנו
חצי אתה מקבל חזרה..בכדי לקבל הלואה בגמ"ח המרכזי ע"ס 240K עלייך להפקיד במשך 15 שנה סכום של 300 ש"ח, לפני שהילד הגיע לגיל 3.
או שזה ילדים שמשלמים את החובות של הוריהם וצועקים נגד זה.מענין תבדקו כל מי שצועק נגד גמ"ח המרכזי זה אנשים שלא עשו את התוכנית ומתחילים לחתן ילדים ומגלגלים סכומים הזוים כל חודש והלב נקרע להם שהם לא עשו בזמן את התוכנית .
אז כל התירוצים שבעולם ימצאו להצדיק את עצמם למה זה לא כדאי ולא משתלם ומסוכן.
ולבינתיים כל מי שהשקיע שם מגיע לחתונת ילדיו בכבוד .
ולכן כנראה חשבו שזה מה שהכי כדאי לעשותוכן המון אנשים קיבלו הלואה מהגמח, מסתבר שרובם לא פה כי אין להם אינטרנט
אצל הגויים קוראים לזה בנקהגמח המרכזי הוא הגדול בעולם ולמה איו עוד גמחים בכזאת צורה? כי רק אצל היהודים יש גמח!
ואני אומר שלאברך סטנדרטי, שמתכונן להישאר בכולל בעשרות השנים הקרובות, ואשתו עובדת במשרת הוראה או משהו דומה
מה נשאר לאברך בצד, ועל איזה מותגים מדובר האגיס???ועל כן במקום לבזבז את הכסף שנשאר כעת בצד על מותגים ושאר מותרות
איך אפשר? תשאל את ליצמן שנתן לך הזדמנות להפקיד לכל ילד רק 100 ש"ח כל חודש בשוק ההון וההערכות של כל המומחים מדברים על סכום של כ50000 בעוד 20 שנה, (יש גם דיבורים על יותר)... לא, אם שאלתם - לא קוראים לזה גמ"ח...חצי אתה מקבל חזרה..
כך שבס"ה אתה משלם 36,000 ₪
על הלוואה של 240,000 ₪
איך אפשר להשקיע בשביל להגיע לסכום הנ"ל??
כתבו כבר בתחילת האשכול, בהשקעה נכונה של 500 ש"ח לחודש למשך 19 שנה, תגיע לסכום כזה שיהיה שלך!!!איך אפשר להשקיע בשביל להגיע לסכום הנ"ל??
אדם ששמגיע עם כסף שלו יעשה מאמץ להסתדר אתו בלי לקחת הלוואהאם לא יהיו הלוואות מהגמ"ח, יהיו הלוואות מהבנק... רמת החיים לא תרד, בכל מקרה.
הכוונה שיהיה הגמ"ח המרכזי להשקעות. שישקיעו בשביל האנשים בעלות זולה.אין שום "איש חסד" שיכול להתחייב על השקעה כל שהיא שתניב רווח מסוים, שיוכלו למשוך אותו בזמן הנישואים [ואף לא שהקרן לכל הפחות תשאר].
הציבור החרדי אינו מבין שום דבר בכלכלה, ואף אין בו תרבות של תחקירי הונאה, וברגע ש'נחנך' אותו 'להשקיע את הכסף', יקומו עשרות נוכלים וישאבו את כל כספו של הציבור לכיסיהם המשומנים, מה שכעת קורה בזעיר אנפין. לכן, בתור 'פלסטר' לנישואי הילדים, תוכנית הגמ"ח המרכזי היא הטובה ביותר במצב הנוכחי.
כמובן שמבחינה כלכלית, עדיף שהציבור יהיה עשיר יותר, על ידי שיפנה ללימודי השכלה גבוהה, וישבור את תקרת הזכוכית.
זה יכול לעזור במשכנתא לילדים ולא רק להורים.מהכרות שלי עם כמה משפחות שמחתנות ילדים ,
למרות שחסכו יפה כל החיים והגיעו לחתונות הילדים שסכומים יפים עומדים לרשותם.
למרות זאת - הגמ"ח המרכזי היה עזרה גדולה עבורם,
וכן, חלק מהסכום גם הזוגות עצמם משלמים בחודשי. ועדיין זו עזרה עצומה.
הרי גם אם חסכתם מכספיכם ולא מכספי מעשרות כ 300 K לכל ילד,
אחרי הוצאות חתונה נשארתם עם 200 K ועכשיו תנסו לעזור לילד לקנות דירה בלי הגמח המרכזי...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים