לפחות אני תורמת לגמחחוץ מזה שאני מפרישה לגמח ממעשרות,
לבנק אי אפשר
מאיפה הם פורעים את החובות?באו תביאו עובדות מאנשים שמחתנים ילדים שמתים לקחת הלאות ואין להם מאיפה לא השקיעו בגמחים,
מי נגד השקעה פאסיבית בשוק ההון?ואילו השקעות כולם נגד !!!
בדקתי.למבינים באמת... הרווחים הנורמלים בקופות חסכון הם 5-7 אחוז מקסימום ...... תבדקו !!
על שחיקת ערך הכסף שמעת?תכלס ברור שלהשקיע בגמחים זה מצוין , ובמיוחד שאפשר ממעשרות, ושמקבלים בסוף 50 אחוז החזר,
זה לדעתי התחזית הכי אופטימית שאני רואה [שימו לב יש ניכוי מס]
הסיכוי שאתה יכנס בשנה הנכונה ואתה תצא בדיוק בשנה הנכונה איננו הכי גבוה
זה עדיין סכום לא קטן אבל יותר מתקרב לחצי ממה שהצהרת בתחילת הדברים...
ראשית כל בהצלחהבנוסף למה שכתבת
נניח שהילד הגיע לגיל 21 ואז מקבלים הלוואה של 240K
מתוכם (כ20K מענק)
מה שיוצא שצריך להחזיר 220K בהחזרים של 2000 שקל בחודש(ונניח עכשיו בצד את ההשלכות של מחנק האשראי , ועוד)
יוצא שבמשך כ9 שנים!, צריך להחזיר 2000 שקל בחודש,
+ 300 שקל במשך 18 שנים(6 יחידות כל אחת על סך 50 שקלים, במסלול פריסה מורחבת)
עכשיו נעשה חשבון אחד מול השני..
מחשבון ריבית דריבית:
18 שנים ראשונות הפקדה של 300 שקלים בחודש:
צפה בקובץ המצורף 1423991
לאחר 18 שנה של הפקדה של 300 שקלים בחודש,
הילד/ה מתחתן וצריך את אותם 240K המדוברים,
אני לוקחת הלוואה מהבנק (משכנתא על הדירה הקיימת שלי) של 240K, בפריסה של 20 שנה, והחזר של כ1300 שקל בחודש,(תמחרתי ריבית של 3 אחוז שזה בטווח של האינפלציה... )
כעת נותר לי עוד 700 שקל בחודש "פנויים" (אם הייתי לוקחת הלוואה מהגמח הייתי צריכה להחזיר, 2000, כעת אני מחזירה לבנק 1300, ולהשקעה אני מוסיפה עוד 700 שקל - למשך 9 שנים נוספות...
אני שמה בהפקדה חד פעמית את הכסף אחרי ניקוי המס (למרות שכמו ש@מקצועי בלבד טוענת אפשר לחמוק ממנו..)
צפה בקובץ המצורף 1424009
כעת אני צריכה לפרוע את החוב שנותר לי במשכנתא,
צפה בקובץ המצורף 1424010
אני פותחת את לוח הסילוקין(אני רוצה לפרוע אחרי 9 שנים = 108 חודשים - שאז הייתי מסיימת את החזר ההלואה לגמח המרכזי..)
צפה בקובץ המצורף 1424011
ונותר לי 150446 חוב לבנק,
אבל יש לי !!
322 K !
אני פורעת את יתרת ההלוואה (לא ככ מתמצאת בעמלות פירעון אבל נניח עוד 10 אלף שקל... ונראה לי שדי הגזמתי ביחס לסכום..)
אני נישארת אחרי הסיפור הנל, עם 140K!!
שאותם אני יכולה לחזור ולהשקיע ....
נ.ב. לגבי השקעה מכספי מעשרות עבור נישואי ילדים, שכל אחד יעשה כעצת רבו...
כשמחשבים את הרווח בשוק ההון מחשבים את האינפלציה ואת שחיקת הכסף?בדקתי.
הרבה יותר.
על שחיקת ערך הכסף שמעת?
בדקת אם קיים סיכון שלא תקבל בכלל הלוואה?
או שזה אחוזים ביחס לסכום המקורי כמו שהיה בשעת ההפקדה?
בכל הפורום הנכבד הזה אין אחד!! שמחתן ילדים או קי???מאיפה הם פורעים את החובות?
מי נגד השקעה פאסיבית בשוק ההון?
בדקתי.
הרבה יותר.
על שחיקת ערך הכסף שמעת?
בדקת אם קיים סיכון שלא תקבל בכלל הלוואה?
חוץ מהשורה האחרונה שנכונה חלקית (כי יש שם אנשים שמתפרנסים מזה, זה לא רק צדקה טהורהבכל הפורום הנכבד הזה אין אחד!! שמחתן ילדים או קי???
תשאלו אותם כמה שזה חשוב!
אני שאלתי..
כולם כאן קטגורים בלי להבין!!!
אני רואה חברים שלוקחים משכנתאות ענק בשביל לחתן ילדים עם ריביות רצח 6+ אחוז (מוזמנים לבדוק) ושם בגמחים זה הרבה הרבה פחות.....
ברור שטוב להשקיע רק תמצאו לי קופת גמל ל20 שנה עם ריבית של יותר מ6 אחוז אחרי מס וניהול.... (וכאילו שזה יפטור את החידה של חצי מיליון לילד, )
בגמחים אתם גם עושים מצוה ענקית!!!!!!!!!!!!! עיינו באהבת חסד , קצת אמונה ובטחון, ולעבוד את ה' ולא להוציא הוצאת שם רע .......
אני כתבתי כאן כמה אבא שלי מחזיר כל חודש לגמח המרכזי עבור 6 יחדיות של 50 שקל...ראשית כל בהצלחה
שנית מפקידים 15 שנה 300 על כל ילד ומחזירים 1590 על כל 240 אלף ועכשיו תעשו חישוב מחדש!
חשוב מאד, ומיזם בהחלט מעולה..בכל הפורום הנכבד הזה אין אחד!! שמחתן ילדים או קי???
תשאלו אותם כמה שזה חשוב!
אני שאלתי..
אני רואה חברים שלוקחים משכנתאות ענק בשביל לחתן ילדים עם ריביות רצח 6+ אחוז (מוזמנים לבדוק) ושם בגמחים זה הרבה הרבה פחות.....
ברור שטוב להשקיע רק תמצאו לי קופת גמל ל20 שנה עם ריבית של יותר מ6 אחוז אחרי מס וניהול.... (וכאילו שזה יפטור את החידה של חצי מיליון לילד, )
בגמחים אתם גם עושים מצוה ענקית!!!!!!!!!!!!! עיינו באהבת חסד , קצת אמונה ובטחון, ולעבוד את ה' ולא להוציא הוצאת שם רע .......
אני בס"ד חיתנתי בת לא מזמן.בכל הפורום הנכבד הזה אין אחד!! שמחתן ילדים או קי???
תשאלו אותם כמה שזה חשוב!
אני שאלתי..
ראשית כל בהצלחה
שנית מפקידים 15 שנה 300 על כל ילד ומחזירים 1590 על כל 240 אלף ועכשיו תעשו חישוב מחדש!
בנוסף אני מוכרח לציין שעל התרגילים היפים שעושים פה, אם הייתי מורה לחשבון הייתי נותן לכולם ציון 100+בנוסף למה שכתבת
נניח שהילד הגיע לגיל 21 ואז מקבלים הלוואה של 240K
מתוכם (כ20K מענק)
מה שיוצא שצריך להחזיר 220K בהחזרים של 2000 שקל בחודש(ונניח עכשיו בצד את ההשלכות של מחנק האשראי , ועוד)
יוצא שבמשך כ9 שנים!, צריך להחזיר 2000 שקל בחודש,
+ 300 שקל במשך 18 שנים(6 יחידות כל אחת על סך 50 שקלים, במסלול פריסה מורחבת)
עכשיו נעשה חשבון אחד מול השני..
מחשבון ריבית דריבית:
18 שנים ראשונות הפקדה של 300 שקלים בחודש:
צפה בקובץ המצורף 1423991
לאחר 18 שנה של הפקדה של 300 שקלים בחודש,
הילד/ה מתחתן וצריך את אותם 240K המדוברים,
אני לוקחת הלוואה מהבנק (משכנתא על הדירה הקיימת שלי) של 240K, בפריסה של 20 שנה, והחזר של כ1300 שקל בחודש,(תמחרתי ריבית של 3 אחוז שזה בטווח של האינפלציה... )
כעת נותר לי עוד 700 שקל בחודש "פנויים" (אם הייתי לוקחת הלוואה מהגמח הייתי צריכה להחזיר, 2000, כעת אני מחזירה לבנק 1300, ולהשקעה אני מוסיפה עוד 700 שקל - למשך 9 שנים נוספות...
אני שמה בהפקדה חד פעמית את הכסף אחרי ניקוי המס (למרות שכמו ש@מקצועי בלבד טוענת אפשר לחמוק ממנו..)
צפה בקובץ המצורף 1424009
כעת אני צריכה לפרוע את החוב שנותר לי במשכנתא,
צפה בקובץ המצורף 1424010
אני פותחת את לוח הסילוקין(אני רוצה לפרוע אחרי 9 שנים = 108 חודשים - שאז הייתי מסיימת את החזר ההלואה לגמח המרכזי..)
צפה בקובץ המצורף 1424011
ונותר לי 150446 חוב לבנק,
אבל יש לי !!
322 K !
אני פורעת את יתרת ההלוואה (לא ככ מתמצאת בעמלות פירעון אבל נניח עוד 10 אלף שקל... ונראה לי שדי הגזמתי ביחס לסכום..)
אני נישארת אחרי הסיפור הנל, עם 140K!!
שאותם אני יכולה לחזור ולהשקיע ....
נ.ב. לגבי השקעה מכספי מעשרות עבור נישואי ילדים, שכל אחד יעשה כעצת רבו...שכחתי להוסיף גם שבגמ"ח המרכזי המענק אינו 20,000 כפי שכתבת אלא 38,600 כלומר מחזירים 202,400ראשית כל בהצלחה
אפשר למשוך עם קיזוז מסוים, כך במפורש, אבל תשמע לי אל תמשוך.....לא קראתי את כל התגובות, אבל השתכנעתי שאנחנו שנים רבות משלמים לגמח המרכזי וזה לא הכי משתלם...
אשמח לדעת האם יש אפשרות בכלל למשוך את מה שהופקד??
לא נשמע לי בכלל שיש אפשרות כזו.
אודה מאד למידע בענין
מצטרף, תתייעץ עם מישהו לפני שאתה עושה צעד נמהר כזה.אפשר למשוך עם קיזוז מסוים, כך במפורש, אבל תשמע לי אל תמשוך.....
מי שאין לו יתרה מהמשכורת הרגילה, איך ימצא כסף להחזיר בבוא העת?שוב,
לגמח המרכזי ניתן להפריש ממעשרות,
הרבה אנשים עושים כך לכן זה יוצא כבר שווה,
לעומת זאת השקעה יוצאת מהמשכורת הרגילה ולא לכולם יש את זה,
לי לא לפחות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים