הגנה מפני העתקה

• פותח הנושא rr31
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהו מכיר אפשרות להכניס קובץ וידאו לדיסק און קיי ולנעול אותו מפני אפשרות העתקה אך עדיין לאפשר צפייה בסרט ?

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון מחפשים אופציה להעלות סרט וכד' על USB ושלא יכלו להעתיק את זה.
הדבר לא קיים היות והעתקה היא קריאה מהדיסק והצגה היא גם קריאה מהדיסק. (שמעתי פעם שיש אופציה לפגום את הכתיבה בפורמט של הכונן ושיכלו רק לקרוא ולא להעתיק, אבל אני לא יכול להגיע לזה אכשיו, וגם שהוכחתי לו אז בקלות איך שאני מצליח להעתיק.)
מה ששיך אם זה שוה את השקעה הכספית, להחזיק את החומר מוצפן עם תוכנת צפיה שיודעת לקרוא את הקובץ אבל בודקת שהחומר נמצא על הדיסק המקורי (לפי המספר הסידורי וכד').

• הוסף לסימניות
הראשון שימציא את ההמצאה הזאת יזכה בפרס מכל חברות המדיה הגדולות בעולם!.
דיסקים "מוגנים" כמו גרינטק, או אפילו בר אילן, מסתובבים חופשי ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;889405:
אם הבנתי נכון מחפשים אופציה להעלות סרט וכד' על USB ושלא יכלו להעתיק את זה.
הדבר לא קיים היות והעתקה היא קריאה מהדיסק והצגה היא גם קריאה מהדיסק. (שמעתי פעם שיש אופציה לפגום את הכתיבה בפורמט של הכונן ושיכלו רק לקרוא ולא להעתיק, אבל אני לא יכול להגיע לזה אכשיו, וגם שהוכחתי לו אז בקלות איך שאני מצליח להעתיק.)
מה ששיך אם זה שוה את השקעה הכספית, להחזיק את החומר מוצפן עם תוכנת צפיה שיודעת לקרוא את הקובץ אבל בודקת שהחומר נמצא על הדיסק המקורי (לפי המספר הסידורי וכד').

תודה על תשובתך המפורטת, אשמח אם תפרט לי יותר על האפשרות הזאת:
מדובר על סרט יקר מאד שמיועד להשכרה בהחלט ייתכן ששווה לשלם על זה.

• הוסף לסימניות
אני יודעת על מי ששולחת לצפיה מכשיר dvd שבתוכה נמצאת התקליטור עם הסרט. וזה נעול- מחובר עם ברגים שלא ניתן לפתיחה....
(אין כזה חיה לא ניתן לפתיחה/להעתקה, יש רק עד כמה זה מסובך לבנ"א שפוי להעתיק....
ככל שהתהליך מסובך יותר ממליא מוריד את האחוזים שאנשים יעשו את זה....)
אפשר להשכיר עם פקדון של צ'ק פתוח שוהיה עם החומר מעותק הצ'ק מחוייב בX ש"ח, ולמרוח לכה על הברגים, (שיראו עם פתחו אותם.... או כל דבר אחר...)

• הוסף לסימניות
אני עצמי לא יכול לעשות את זה, אבל עקרונית זה מה שבר אילן וכד' עושים,
זה ההוראות שקיבלתי, להצפין את הקבצים של הסרט שלא יכלו לקרא אותם.
להחזיק על usb תוכנת צפיה שכן יכולה לקרוא את הקבצים, אבל בודקת קודם שהדיסק המקורי מחובר למחשב, לפי המספר הסידורי.
כמובן שכמה שהקבצים מוצפנים יותר טוב וכמה שהתוכנה יותר מוגנת יש פחות סיכוים שיצליחו להעתיק את הסרט.

• הוסף לסימניות
ידוע לך על מישהו שיכול לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
אולי בנתים עד שיהיה קידוד...
אפשר להודיע ללקוח שהסרט מקודד לפי מס' הת.ז. \נעלים\טלפון של המזמין, ובמידה ויועתק הוא ישאר עם הנתונים שלו כך שיהיה אפשר לזהות מי הגנב..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה