הגנה של כשר פליי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני רוצה לקנות טלפון שיומי עם חצי טא'צ עם הגנה של כשר פליי ושמעתי שמועות שההגנה שלהם בכלל לא חזקה עם מלא אפשרויות פריצה משהו יודע?

• הוסף לסימניות
לי י
שלום וברכה
אני רוצה לקנות טלפון שיומי עם חצי טא'צ עם הגנה של כשר פליי ושמעתי שמועות שההגנה שלהם בכלל לא חזקה עם מלא אפשרויות פריצה משהו יודע?
יש לי נגן עם הגנה של כשר פלאי ובלי ההגנה זה ממש סמארטפון פרוץ לגמרי עם שיחות, אינטרנט וכו',
ואפשר לפרוץ את זה אבל בתיחכום, אני לא יודע, אבל למי שלא יודע המכשיר נחסם לו וצריך ללכת לחנות
כך לפחות זה אצלי.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
ועכשיו נפרץ לי החסימה,
לבד לא נגעתי בזה
אין לי מושג איך,
פשוט נכנס לWIFI ומגלה שהוא עובד

• הוסף לסימניות
כשר פליי זה לא מוגבל לכמה אפליקציות שלהם??
אם מוחקים הכל מראש, ושמים רק כשר פליי אז מה בדיוק נפרץ (בטלפונים)
ועוד משהו שחשבתי, מי שיש לו טלפון כשר והוא מוסיף כשר פליי, זה יעבוד לו רק עם WIFI - כי הסים כשר,- זה נכון?

• הוסף לסימניות
א. זה יכול ליפול הסינון
ב. יש כל מיני דברים שנראה שאין אפליקציה אבל פתאום יש משהו שאפשר לפתוח שמה קישור
או משהו אחר והכל פרוץ
אאל"ט בהיתי בחנות למישהו התקינו לו כשר פלי ובמקלדת באומג'י או המדבקות נפתח לו תמונות מהאינטרנט בלי כל סינון.
בקיצור רוצים נסיונות תקנו כשר פליץרצים דבר שעובד הדרן

• הוסף לסימניות
בכשר פליי ניתן להתקין אפליקציות דרך קבצי APK אמנם כאשר ניסיתי להתקין דפדפנים דרך APK זה נחסם אבל יש הרבה אפליקציות לא מאושרות שהוא לא חוסם.
לאנשים בעלי ידע תכני מינימלי זה מספיק אך לבעלי טיפה תחכום זה ממש לא עושה תעבודה.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי הרבה שמועות טובות על אינטרנט כשר פלי שמהיר וחזק ומסונן

• הוסף לסימניות
יש גם אייפון כשר של חברת הערטס משהו כזה,
אבל אני לא יודע איך ההגנה שלהם

• הוסף לסימניות
אז מה מומלץ לשיומי חצי טא'צ עם חנות אפליקציות כשרה בלי אינטרנט ויוטיוב?
יש של חברת גולד תקשורת חסימה מוצלחת מאוד עם חנות כשרה ללא תשלום חודשי ויש שם מאות אפליקציות!
זה הקישור לאתר שלהם https://goldt.co.il/product/שיאומי-f21-pro/
יש להם גם אנשים שצורבים גירסה על פלאפון קיים

• הוסף לסימניות
גרוע גרוע גרוע. תתרחקו!
מה אתה מבלבל במוח? פצצה של סינון!
אין מצב לפרוץ את זה היה לי מכשירכזה יותר משנה!
ואני לא אחד פראייר.. פרצתי כמה מכשירים בחיי....
אולי תפרט מה גרוע בזה?
אני מדבר על גולד כן? לא כושר פליי..

• הוסף לסימניות
חס ושלום מלהחזיק כשר פליי ממש איסור לי היה הגנה של כשר פליי פעם אחת ירדה לי ההגנה אוטמטית ונפלתי רח"ל ונכנסתי באותו שעה לסרטונים ממש גרועים ואחר כך בערך אחר שעה סידרתי וכחודשיים אחר כך נפלתי שוב והורדתי ממחשב אחר לא חסום קישור לגוגל דרייב שהיה מלא בסדרות ובסרטים והכשר פליי הציג את כל הסרטים במלואם בגוגל דרייב ללא סינון בכלל והייתי שקוע בסרטים כמה ימים להרבה זמן ביום בקושי לימוד עם הילדים ותשומת לב לילדים בקושי לימוד תורה אני מדבר אפילו לימוד תורה שכל אדם אפילו מסורתי בדרך לעסקים לומד דף היומי באותם ימים בקושי היה לי את זה חוץ מתפילות לטפל בילדים לעשות את עבודתי וללמוד קצת כמעט כלום דקות למרבה הבושה באותם 3 ימים לא עשיתי יותר לאחר מיכן לקחתי את הטבלאט וניפצתי אותו ואני מקווה שהקב"ה יסלח לי אבל אני כותב ממש בכאב לא רציתי להיחשף אבל אולי זה חלק ממסע התשובה שלי הזהרו והשמרו אל תחזיקו שום סינון של כשר פליי לא רוצה להשמיץ שום חברה אבל הרוחניות שלנו והקדושה שלנו והדורות הבאים של ת"ח שיצאו בעז"ה חשובים יותר!!!

• הוסף לסימניות
מה אתה מבלבל במוח? פצצה של סינון!
אין מצב לפרוץ את זה היה לי מכשירכזה יותר משנה!
ואני לא אחד פראייר.. פרצתי כמה מכשירים בחיי....
אולי תפרט מה גרוע בזה?
הוא צודק זו הגנה גרועה, וכמו שנעצוץ כתב אין צורך לפרט דרכי הפרצה

• הוסף לסימניות
הסינון של כשר פליי ממש גרוע,
אפשר לפרוץ אותו בדקות ספרות אם לא שניות,
הסינון מידי פעם היה נופל לי בלי שום סיבה,
והטלפון היה פרוץ לגמרי!!!

• הוסף לסימניות
חס ושלום מלהחזיק כשר פליי ממש איסור לי היה הגנה של כשר פליי פעם אחת ירדה לי ההגנה אוטמטית ונפלתי רח"ל ונכנסתי באותו שעה לסרטונים ממש גרועים ואחר כך בערך אחר שעה סידרתי וכחודשיים אחר כך נפלתי שוב והורדתי ממחשב אחר לא חסום קישור לגוגל דרייב שהיה מלא בסדרות ובסרטים והכשר פליי הציג את כל הסרטים במלואם בגוגל דרייב ללא סינון בכלל והייתי שקוע בסרטים כמה ימים להרבה זמן ביום בקושי לימוד עם הילדים ותשומת לב לילדים בקושי לימוד תורה אני מדבר אפילו לימוד תורה שכל אדם אפילו מסורתי בדרך לעסקים לומד דף היומי באותם ימים בקושי היה לי את זה חוץ מתפילות לטפל בילדים לעשות את עבודתי וללמוד קצת כמעט כלום דקות למרבה הבושה באותם 3 ימים לא עשיתי יותר לאחר מיכן לקחתי את הטבלאט וניפצתי אותו ואני מקווה שהקב"ה יסלח לי אבל אני כותב ממש בכאב לא רציתי להיחשף אבל אולי זה חלק ממסע התשובה שלי הזהרו והשמרו אל תחזיקו שום סינון של כשר פליי לא רוצה להשמיץ שום חברה אבל הרוחניות שלנו והקדושה שלנו והדורות הבאים של ת"ח שיצאו בעז"ה חשובים יותר!!!
טוב שרשמת
ככה אנשים ידעו להזהר
הסינון הכי טוב זה שאין לך אינטרנט... ועם כבר אז נטפרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה