גם במשפחתון של הבן שלי לוקחים את הגננות לנופש אני חושבת שזה היה כתוב בטפסים לפני שנכנס לגןבעוד שבוע לוקחים את המטפלות במעון של הבת שלי לחופש.
ואותנו משאירים בלי מעון יומיים .
האם זה חוקי???
לדעתי זה בנוסף ל3 ימים האלובמשפחתון אני יודעת שיש 3 ימים בשנה שנקראים ימי הצהרה ומותר לבעלת המשפחתון לקחת חופש בלי לדאוג למחליפה
במעון אין לי מושג
שבוע הבא יוצאים במשפחתון של הבן שלי.לדעתי זה בנוסף ל3 ימים האלו
ברור שמגיע לכן אפילו הרבה יותר אבל זה לא פותר את הבעיה של ההורים כי הם לא מקבלים חופש באותו יוםאני עובדת במעון שגם לוקחים אותנו לנופש (ימי עיון) ל24 שעות.
אין מעון יום אחד..
נראה לי שמגיע לנו קצת...
ואגב משלימים את היום הזה בסוף שנה..
ההגיון אומר שצריך למצוא מחליפות...בעוד שבוע לוקחים את המטפלות במעון של הבת שלי לחופש.
האם זה חוקי???
ההגיון אומר.... וזה מה שמשתדלים לעשות עם בחורות כבר בחופש לא בתאריך מוקדם שעדין יש לימודים.ההגיון אומר שצריך למצוא מחליפות...
אולי החוק יגיד אחרת :-/
בלתקבעוד שבוע לוקחים את המטפלות במעון של הבת שלי לחופש.
האם זה חוקי???
אצלינו כל שנה הן עובדות ביום העצמאות ושבוע אחר כך יוצאות לחופש על חשבון היום שעבדובעוד שבוע לוקחים את המטפלות במעון של הבת שלי לחופש.
האם זה חוקי???
מענין כי אני יודעת שלא עובדים ביום העמצאות זה חוקי.אצלינו כל שנה הן עובדות ביום העצמאות ושבוע אחר כך יוצאות לחופש על חשבון היום שעבדו
בביתר זה לא תופסמענין כי אני יודעת שלא עובדים ביום העמצאות זה חוקי.
בביתר זה לא תופס![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים