הגעת לגבול של שליחת דואר

• הוסף לסימניות
יש ברשותי ג'מייל של רשימת תפוצה- וזה מה שנכתב בו.
הוא לא נותן לי לשלוח מיילים.
הם מסבירים שם איך לעשות אתחול כלשהוא אבל אני לא מצליחה.

יש פה משהו שמכיר את הדבר הזה ויוכל לעזור לי??

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות.
צריך לחכות 24 שעות.

• הוסף לסימניות
אם אתה מעונין אז יש לי מערכת דיוור שמיועדת בדיוק בשביל לשלוח הודעות לקבוצות גדולות.
אני יעתיק את ההודעה שלי בפורום השכן:

מי שמעוניין יש לי מערכת שאני תיכנתתי (חיברתי את הפאזל שלה בצורה הנכונה :)) שיכולה לבצע את אותם פעולות כמו רב מסר בעלות נמוכה יותר וביותר גמישות.
המערכת פעילה כבר היום ובין לקוחותיי המרוצים ישנם כמה ששולחים עשרות אלפי הודעות ביום עם קבצים מצורפים של מספר מגה!
כיום המערכות שהתקנתי, שולחות למעלה מ2 מיליון הודעות בכל חודש!
רשימה חלקית של היכולות:
היא יכולה לשלוח כמות בלתי מוגבלת של הודעות לכמות בלתי מוגבלת של רשימות תוך שילוב יכולות סינון מתקדמות לפילוח מדויק של מסעי פרסום.
יש לה עורך טקסט משוכלל שמאפשר לעבוד עם תבניות מוכנות וכולל תצוגה מקדימה של ההודעה בהדמיה של ארבעה גדלי מסך שונים.
יש לה אפשרות לטעון לתוך ההודעה את הפרטים של הנמען כגון שמו הפרטי וכדומה.
יש אפשרות של קישור להסרה אוטומטית/שינוי הרשמה/שינוי פרטים.
משולב בתוך המערכת מערכת שמראה מראש את הסיכוי של ההודעה להגיע לספאם בתצוגה שמראה מה לתקן.
ניתן ליצור גם כן כפתורים לדואר נכנס בגימייל ללחיצה לפני פתיחת ההודעה (כמו שיש לפעמים "עקוב אחרי הזמנה").
אפשר לתזמן שליחת הודעה לזמן עתידי.
אפשר לסנן את הכתובות מייל שלא קיימות.
אפשר לשלב את התמונה בתוך ההודעה ככה שלא יצטרכו ללחוץ על הצג תמונה.
אפשר לצרף קבצים.
תצוגת סטטיסטיקות מפורטת כוללת מספר פתיחות לכל הודעה ולכל נמען ולכל קישור בתוך ההודעה ועוד.
אפשרות לאינטגרציה של דף הרשמה חיצוני (דרך קישור שכולל את פרטי הנרשם).
ויש עוד אפשרויות רבות.
המערכת יכולה לשלוח מייל לרשימת תפוצה על ידי חיבורה לכתובת מייל, היא תבדוק את המייל כל כמה דקות ואם יהיה שמה מייל שמתאים למסננים שמגדירים במערכת אז היא תיקח את המייל ותעביר אותו הלאה לרשימת תפוצה המוגדרת.
ניתן להטמיע את התמונות בתוך ההודעה על מנת שגם בעלי נתיב וכדומה יוכלו לראות את המייל בשלמותו.
ניתן להסיר את עצמך מרשימת תפוצה\ להוסיף את עצמך לעוד נושאים על ידי שליחת מייל לכתובת מייל שמחוברת למערכת ללא צורך בכניסה לדך הסרת\שינוי הרשמה, דבר נצרך כששולחים לבעלי מייל בלבד..
אין הגבלה על כמות ההודעות היוצאת מהמערכת יכול להיות גם כן 100000 לשעה!

אני מתאים את הממשק ניהול לפי הצרכים של הלקוח.
אני מצרף צילומי מסך מתוך מערכת שבניתי ופעילה בישיבה לצורך קשר עם ההורים
תמונות מצורפות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה