- הוסף לסימניות
בהחלטרוצה לדעת מכאלו שהיו אצלו,
האם עוזר בהכוון תעסוקתי?
בהחלטרוצה לדעת מכאלו שהיו אצלו,
האם עוזר בהכוון תעסוקתי?
הוא לא יועץ תעסוקתירוצה לדעת מכאלו שהיו אצלו,
האם עוזר בהכוון תעסוקתי?
ניסיתי 2 פעמיים למספר שנתנו כאן של המזכיר וזה בכלל נתן משה שטרן משהו
משהו יודע איך קובעים תור?
ומה המספר הנכון
תודה רבה!!
מספר שלו עצמו: 0527159880,
הרבה הצלחה
נשמע כמו בדיחה,גם אני שמעתי עליו, חבר שלי סיפר לי ששלח אליו את הכתב שלו ואחד התוצאות היה שלאחיו יש חבר ששמו מתחיל באות 'ש'! וכך היה! לאחר בירור קצר התברר הדבר כנכון! לאחיו היה חבר שקראו לו שימי (!).
אם החבר שכתב את כתב היד לא ידע שלאח שלו יש חבר שמתחיל בש, איך קרה שזה השתקף בכתב היד שלו?גם אני שמעתי עליו, חבר שלי סיפר לי ששלח אליו את הכתב שלו ואחד התוצאות היה שלאחיו יש חבר ששמו מתחיל באות 'ש'! וכך היה! לאחר בירור קצר התברר הדבר כנכון! לאחיו היה חבר שקראו לו שימי (!).
מי שרוצה לא להאמין "בכח"נשמע כמו בדיחה,
לכל אחד בעולם יש חבר שהשם שלו מתחיל ב"ש"
לי יש חברות בכל האותיות...
זה נקרא יכולת מיוחדת? הייתי קוראת לזה שרלטנות...
האח כנראה ידע.אם החבר שכתב את כתב היד לא ידע שלאח שלו יש חבר שמתחיל בש, איך קרה שזה השתקף בכתב היד שלו?
הייתי אצלו לפני כשנה,אשמח לעוד מידע אמין עליו
ממישהו שהיה אצלו לאחרונה
תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים