דרוש מידע הגרלה סינית עזר מציון

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא צריך להביא הוכחות
אני נאמת במטה נשים
ויש לי אחוזים ואמרו לי שאני יכולה עד יום ראשון לבחור את הכרטיסים שלי להגרלה באחוזים
אגב נאמנות כמה הצלחתן לאסוף?

• הוסף לסימניות
לא צריך להביא הוכחות
אני נאמת במטה נשים
ויש לי אחוזים ואמרו לי שאני יכולה עד יום ראשון לבחור את הכרטיסים שלי להגרלה באחוזים
אגב נאמנות כמה הצלחתן לאסוף?

אני ראש צוות
הגעתי ל45 אלף...
לי כבר נתנו לבחור
אמרו לנו עד יום שלישי שעבר
בטוחה שיש לך אפשרות עד יום ראשון?

• הוסף לסימניות
שימו לב!

מכירת כרטיסי ההגרלה לשנת 2021 הסתיימה.
ההגרלה תערך אי"ה בשבוע הבא ותוצאותיה יפורסמו באתר עזר מציון.

נאמנות "עזר מציון" יוכלו לממש את קוד הקופון בימים ראשון ושני, ה-7-8.3.
לחצו לאתר 'עזר מציון'

זה מה שמופיע כעת באתר

• הוסף לסימניות
1614895475409.png

• הוסף לסימניות
קניתי עכשיו חבילה, שילמתי בפייפל אבל עד שהסכום אושר באתר התחלף הבנאר ל"המכירה הסתיימה".
בפועל, התשלום בפייפל אושר אבל לא קיבלתי מייל מעזר- מציון.
איך אני יכולה לדעת האם זה נקלט במערכת שלהם?

• הוסף לסימניות
קניתי עכשיו חבילה, שילמתי בפייפל אבל עד שהסכום אושר באתר התחלף הבנאר ל"המכירה הסתיימה".
בפועל, התשלום בפייפל אושר אבל לא קיבלתי מייל מעזר- מציון.
איך אני יכולה לדעת האם זה נקלט במערכת שלהם?
אם קנית דרך נאמנת מסוימת, תפני אליה שתבדוק אם התרומה נכנסה באיזור האישי שלה. ואם לא אפשר לדאוג גם לזה אבל אני רואה שכבר הציעו לך עזרה

• הוסף לסימניות
1614900715839.png

• הוסף לסימניות
לנשים נתנו לבחור כרטיסים עד יום ראשון הזה ולבנות עד יום שלישי שעבר זה הכל!

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי מלא מבצעים
שבוע אחד מי שהביאה הכי הרבה הבאתי לה 360
שבוע אחרי זה מי שהביא מעטפה גדולה קיבלה מצעים
עוד שבוע מי שהביא 4 של 360 הבאתי לה 990
קיצור
השקעתייי

• הוסף לסימניות
איך אני נכנסת לעמוד שלי באתר??
רגיל הייתי נכנסת דרך כניסת נאמנים באתר של המכירה,
ועכשיו א"א...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה