- הוסף לסימניות
איפה אני שומעת את הקו בהגרלה יש מספרלמה פרצוף עצוב??????(חחחחחחח)
זה מה שענו לי![]()
איפה אני שומעת את הקו בהגרלה יש מספרלמה פרצוף עצוב??????(חחחחחחח)
זה מה שענו לי![]()
אז מתי ההגרלה תכל'ס?
ההגרלה במוצאי שבת!
שאלתי את שאר חברותיי - ראשות צוות - וזה מה שאחת הקודקודיות ענתה
איך תוצאות?יש תוצאות?
אם כן אודה למי שיעלה לכאן
אם יש שידור חי,
אשמח שתשתפו,
שבת שלום!
נראה לי שנה שעברהאני בדיוק כמוכם..
מתפללת שלא יהיה שינויים ושההגרלה באמת תהיה במוצאי שבת הקרוב!
כן מקווה, בעקרון אמרו שזה סופי שעד הראשון לרביעי ההגרלה תתקיים,נראה לי שנה שעברה
זה נדחה שוב ושוב
כי לא הספיקו לספור הכל
הראשון לרביעיכן מקווה, בעקרון אמרו שזה סופי שעד הראשון לרביעי ההגרלה תתקיים,
מקווה שזה באמת סופי
יודעת מבנות שעובדות שם- שפשוט היה צריך לחזור ולהתקשר לאנשים, היה הרבה שגויים..נראה לי שנה שעברה
זה נדחה שוב ושוב
כי לא הספיקו לספור הכל
כל שנה זה נדחה....פעם היו עושים אירוע אז היה להם דד-ליין
עכשיו אין אז דוחים ודוחים
מצד שני כתבו בקטלוג שההגרלה תתקיים ב-13.3
חבל שכותבים אם אח"כ לא מקיימים..
צפה בקובץ המצורף 1091904
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים