הגרלה על מצלמה מקצועית

• הוסף לסימניות
בכניסה לקישור תתבקשו למלאות שם וכתובת אימייל שאליה ישלחו מידי פעם מאמרים בנושאי צילום, ומיד תכנסו להגרלה על ציוד צילום בשווי אלפי דולרים.
הכניסה להגרלה בחינם
בהמשך כל מי שתזמינו להשתתף יזכה אתכם בכרטיס נוסף ;)
הקישור שלי :
http://upvir.al/ref/C3645233

אם מישהו פה זוכה שיעדכן
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נרשמתי...
ההגרלה בעוד כמעט 4 חודשים...
הוא כנראה מחפש דחוף להגדיל את התפוצה
ובמהלך ה4 חודשים, יהיה זמן למליוני אנשים להירשם כך

• הוסף לסימניות
אין צורך בהבנת אנגלית
כניסה לקישור, הכנסת שם ומייל וההרשמה הסתיימה
זה לוקח חצי דקה ונותן סיכוי לזכייה נחמדה וחינמית ב01/01

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רי;2270025:
כל אחד יכול או רק מה"קהילה"?

זה מוזר לצטט את עצמי אבל עכשיו ראיתי את זה גבם באיש לרעהו אז הבנתי שזה לכולם:)

• הוסף לסימניות
איזו טובה תצמח לעורך ההגרלה מזה שאקבל מיילים מידי פעם? מה פתאום הגרלה בלי שאני צריכה לקנות משהו או מהסוג הזה?
סתם לתת את המייל שלי לגוף לא מוכר, שיטרידו אותי בהודעות, ואולי אולי אולי, אחד למליון שאזכה במצלמה?
אני תוהה אם כדאי להרשם..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לב הענין;2270157:
איזו טובה תצמח לעורך ההגרלה מזה שאקבל מיילים מידי פעם? מה פתאום הגרלה בלי שאני צריכה לקנות משהו או מהסוג הזה?
סתם לתת את המייל שלי לגוף לא מוכר, שיטרידו אותי בהודעות, ואולי אולי אולי, אחד למליון שאזכה במצלמה?
אני תוהה אם כדאי להרשם..

על זה נאמר:
נותנים לך - תיקח
מרביצים לך - תברח...:):)

• הוסף לסימניות
תמיד אפשר ללחוץ על ביטול הרשמה.
לא זכיתם בטלו הרשמה.

• הוסף לסימניות
אני תוהה אם עשיתי בשכל שהכנסתי את המייל שלי.
מי זה האדם המפוקפק שעומד מאחורי המיילים המוזרים האלה???

• הוסף לסימניות
לכן נכנסים לGMAIL.COM

ופותחים ללא עלות מייל כזה

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2270419:
לכן נכנסים לGMAIL.COM

ופותחים ללא עלות מייל כזה

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וההודעה על הזכיה מגיעה לשם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sara led;2270398:
אני תוהה אם עשיתי בשכל שהכנסתי את המייל שלי.
מי זה האדם המפוקפק שעומד מאחורי המיילים המוזרים האלה???

הוא צלם דיי מוכר ראיתי הרבה סרטונים שלו על צילום.

• הוסף לסימניות
מאוד מוזר צורת ההגרלה. הפרטים היחידים הם שם ואימייל. יתכן וזה שווה לו עבור רשימת התפוצה אבל עדיין זה מוזר.
אני לא אתפלא כלל אם זה בסוף לא יהיה הגרלה תקנית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה