דרוש מידע!
אני ב"ה נמצא באלעד במיקום זכייה 8 (מקור 72 מוך 64 דירות),
וגם נרשמתי לכל ההגרלות המשך (מעלות תרשיחא אריאל וכו') שהם מקומות לא ממש שהייתי רוצה לזכות שם, אבל נרשמתי בכל זאת, כי דיברו כאן ששווה להיכנס לכל ההגרלות,
כרגע אני רוצה לשאול האם יש אפשרות לבטל את ההרשמה כדי שאני לא אזכה בהגרלות ההמשך,
אם יש למישהו מידע או מה שאפשר לעשות בנידון אשמח מ
ההגרלות המשך כבר היו. רק לא התפרסמו כל התוצאות בינתיים. ככה שאם כבר זכית בהן, זה ביטל את ההרשמה במקומות אחרים. אחרי שיפרסמו את התוצאות אז תוכל לבטל (גם אם לא זכית יהיה כדאי לבטל את כל מה שאינך רוצה אלא א"כ אתה ברשימת המתנה מאד רחוק ואז זה לא משנה). בכל מקרה אל תשכח שסיכויי הזכיה בהגרלות המשך הן תמיד מאד רחוקים, אז תוכל להירגע שבעז"ה מקומך ברשימת המתנה מובטח. בהצלחה

בהגרלה בכרמיאל, עד איזה מספר זה עדיין עם סיכוי?

שואל בשביל חבר
הוא זכה בירושלים בפרויקט 2019
  • מספר מתחם:66942
  • שם פרויקט:אינפילים
  • שיטת שיווק:מחיר מופחת ר.מ.י
  • יישוב:ירושלים
  • שכונה:אינפילים
האם יש למישהו מידע היכן זה או מתי יקבלו היתר וכו' וכדו'
תודה רבה

ההגרלות המשך כבר היו. רק לא התפרסמו כל התוצאות בינתיים. ככה שאם כבר זכית בהן, זה ביטל את ההרשמה במקומות אחרים. אחרי שיפרסמו את התוצאות אז תוכל לבטל (גם אם לא זכית יהיה כדאי לבטל את כל מה שאינך רוצה אלא א"כ אתה ברשימת המתנה מאד רחוק ואז זה לא משנה). בכל מקרה אל תשכח שסיכויי הזכיה בהגרלות המשך הן תמיד מאד רחוקים, אז תוכל להירגע שבעז"ה מקומך ברשימת המתנה מובטח. בהצלחה
האם זה באמת מובטח? (המיקום)

שואל בשביל חבר
הוא זכה בירושלים בפרויקט 2019
  • מספר מתחם:66942
  • שם פרויקט:אינפילים
  • שיטת שיווק:מחיר מופחת ר.מ.י
  • יישוב:ירושלים
  • שכונה:אינפילים
האם יש למישהו מידע היכן זה או מתי יקבלו היתר וכו' וכדו'
תודה רבה
בפסגת זאב - מיקום מצויין
לגבי השאר, צריך המון סבלנות
אבל זה משתלם בוודאות
בהצלחה

אני לא מצליח להיזכר מה היה העיר השלישי שנרשמתי להגרלה האחרונה, ולכן אני לא יכול לבדוק איזה מספר זוכה אני שם, יש דרך לדעת לאיזה הגרלות נרשמתי?

אני לא מצליח להיזכר מה היה העיר השלישי שנרשמתי להגרלה האחרונה, ולכן אני לא יכול לבדוק איזה מספר זוכה אני שם, יש דרך לדעת לאיזה הגרלות נרשמתי?
כן. להיכנס באתר לאיזור אישי ושם לסמן 'ההגרלות שלי'

האם ההגרלות על הדירות הרגילות ועל הדירות לבן מקום זה אותו הגרלה או שתי הגרלות נוספות?
איך זה עובד בדיוק?​

אני זכיתי מקום 45 לא בן מקום, מתוך 65, ויש 22 דירות לבן מקום, אז בסך הכללי אני מקום 45 או 67?

אני זכיתי מקום 45 לא בן מקום, מתוך 65, ויש 22 דירות לבן מקום, אז בסך הכללי אני מקום 45 או 67?
אם יש סך הכל 65, ומתוכן 22 לבן מקום, זה אומר שיש 43 ל'לא בן מקום', ואם הגעת למקום 45 אתה ממש כמעט שם - עוד אחד ואתה, סיכויים מאד מאד גדולים שתיכנס, השאלה רק תוך כמה זמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה