ישראל אשר בך אתפאר
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #2,241
זה נכון לגבי ההגרלות הגדולותקבוע לוקח הרבה זמן ויותר מ10 ימים עד שיש
את התוצאות של ההגרלה
בהגרלות המשך זה בדרך כלל יותר מהר
זה נכון לגבי ההגרלות הגדולותקבוע לוקח הרבה זמן ויותר מ10 ימים עד שיש
את התוצאות של ההגרלה
כבר שנה שאני עוקב ואף פעםזה נכון לגבי ההגרלות הגדולות
בהגרלות המשך זה בדרך כלל יותר מהר
על מה?תכלס צריך להגיש תלונות למשרד הבינו והשיכון
שיפרסמו את התוצאותעל מה?
הם לא רצו שאנשים יתפללואתם רואים התחיל הגרלות
?אתם רואים התחיל הגרלות
מה הכוונה?אתם רואים התחיל הגרלות
פרסמו את התוצאות על כל העריםמה הכוונה?
זה מה שהם ענו ליאם אפשר לשלוח לדוברות משרד הבינו והשיכון
| אגף דוברות תקשורת והסברה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> טלפון: 02-5847666 משרד הבינוי והשיכון, קלרמון גאנו 3, קריית הממשלה המזרחית | ת"ד 18110 ירושלים |
כוונתך הסתיימו....אתם רואים התחיל הגרלות
לא. ברכסים ביטלו 12 איש ואתם צריכים שיבטלו עוד 75.יש סיבה לחכות במצב כזה??
צפה בקובץ המצורף 1219481
היהמתי תהיה ההגרלה על 10 הדירות בביתר?
היום היה כתוב לי באתר שטרם התקיימההתקיימה כבר לפני כמה ימים, פורסמו כבר התוצאות.
זה לא מיד נשלח למייל, צריך לפתוח באתר תחת הכותרת ההגרלות שלי ולראותמתי תהיה ההגרלה על 10 הדירות בביתר?
תבדוק שוב עכשיו (יתכן שלא ריעננת את הדף)היום היה כתוב לי באתר שטרם התקיימה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: פתרון דיור ו-מחיר למשתכן רכסים2 //