מכרז מחיר מטרה על 1,545 יח"ד בבאר שבע (שכונת פסגת רמות) אמור להיסגר מחר.
המכרז נכשל כבר כמה פעמים בעבר ולכן הפחיתו באופן משמעותי את יח"ד המיועדות לזכאים ל30% בלבד - כלומר 464 יח"ד.
מעניין לראות אם הפעם זה ייסגר בהצלחה.
ננעל בהצלחה חלקית עם זוכים ב5 מתחמים מתוך 10 - 684 יח"ד, שמתוכן 205 לזכאים.

שימו לב!! לפי הנתונים כרגע הסיכויים לזכיה בבית שמש (לא לבני מקום), עומד כרגע כמעט במצב הכי אפסי.
(0.05% בבית שמש, ורק רחובות כצפוי עם אחוזים נמוכים יותר.)

מומלץ לקחת בחשבון... (חבל על העיר השלישי...)
הוספת אפס נוסף בטעות הסיכויים עומדים על 0.5 שזה כמעט פי 10 מרחובות

יש לך מושג מה קורה עם הגרלת 2181 איפה זה אוחז?

תעזרו לי אני ממש בדילמה - מקום 45 ברשימת המתנה של הגרת 2446 בבית שמש 422 דירות, השאלה לאיפה להירשם
יש לי הון עצמי של כ-350 אלף (רוב הסיכויים שיגדל) ויכולת החזר גבוהה ,ואני מעוניין בעיקר להשקעה.
מה דעת המומחים ?
נ.ב. אני לא בן מקום בהגרלה הנוכחית.
סיכוי גדול מאוד

האם אין באופקים את החשש של דימונה של הצפת דירות?
הרי תוך עשור בונים שם 3 שכונות חדשות,
יש כזה ביקוש?
אשמח לתגובה מכל המומחים ובפרט מ @בית שמשניק @ירמי וולדמן
תודה רבה
גם אים יש הצפת דירות במציאות של היום היא זמנית מאד כי בסך הכל יש פוחת דירות חשדות מזוגות חדשים וכן המשמעות לא תהיה של צניחה ממש במחיר לכן על פניו מי שמוכן להמתין עוד קצת ימכור בסוף ברווח וככול שהמקום קרוב יותר למרכז הסיכון קטן עוד יותר אופקים היא שעה מגוש דן דימונה שעתיים (וחישוב גס)

גם אים יש הצפת דירות במציאות של היום היא זמנית מאד כי בסך הכל יש פוחת דירות חשדות מזוגות חדשים וכן המשמעות לא תהיה של צניחה ממש במחיר לכן על פניו מי שמוכן להמתין עוד קצת ימכור בסוף ברווח וככול שהמקום קרוב יותר למרכז הסיכון קטן עוד יותר אופקים היא שעה מגוש דן דימונה שעתיים (וחישוב גס)
השאלה אם יש כזה ביקוש לאופקים
או שמעדיפים לגור במרכז בדירה יד שניי'ה.

מנסה שוב את מזלי - זכיתי בהגרלה של קרית עקרון, מישהו יכול לעשות סוג של "שמאות" למחירים שסביר שיהיו בפרוייקט שיבנה שם?
אין למה להשוות כי זה לא בתוך העיר וגם בעיר עצמה לא הייתה בניה לגובה עשרות שנים.

מנסה שוב את מזלי - זכיתי בהגרלה של קרית עקרון, מישהו יכול לעשות סוג של "שמאות" למחירים שסביר שיהיו בפרוייקט שיבנה שם?
אין למה להשוות כי זה לא בתוך העיר וגם בעיר עצמה לא הייתה בניה לגובה עשרות שנים.
להערכתי לא פחות מ25-26K למ"ר, שזה המחירים ההתחלתיים בפרוייקטים החדשים ברחובות הסמוכה ונראית.

להערכתי לא פחות מ25-26K למ"ר, שזה המחירים ההתחלתיים בפרוייקטים החדשים ברחובות הסמוכה ונראית.
מעניין מאוד. למרות שזה מחוץ לעיר? אני מניח שיש יתרון מסויים גם במיקום בין כפר בילו ומזכרת בתיה. דירה של 4 חדרים בהגרלה אמורה לעלות כ 1.4M.

מעניין מאוד. למרות שזה מחוץ לעיר? אני מניח שיש יתרון מסויים גם במיקום בין כפר בילו ומזכרת בתיה. דירה של 4 חדרים בהגרלה אמורה לעלות כ 1.4M.
זה ממש כמה דק' נסיעה בודדות מרחובות החדשה. מניח שלא יהיה פער מחירים גדול מדי בין השכונות.
לדעתי, זו אחת ההגרלות השוות שהיו בשנים האחרונות (וגם המלצתי בחום עליה).

מי שיש לו 800 אל"ש הון עצמי+הכנסות נטו 21 אל"ש ייתכן ועדיף לו לקנות היום דירה מוכנה ולסיים את הסיפור.
זה נכון גם מצד זה שההגרלות נועדו למי שאין הון עצמי, אבל בסופו של דבר יש רווח מסוים אם יזכו ואז יכולו לקנות דירה בלי חובות גדולים.
למה להיכנס לחובות יותר גדולים ולשלם ריבית גדולה, כשאפשר לחיות בשכירות לבנתיים ואז להכנס לדירה, כמובן אם הם יזכו, במקום רווחי. עשו פה כבר את החישוב של שכירות 4 שנים למול הרווח של דירה בהנחה.

זה נכון גם מצד זה שההגרלות נועדו למי שאין הון עצמי, אבל בסופו של דבר יש רווח מסוים אם יזכו ואז יכולו לקנות דירה בלי חובות גדולים.
למה להיכנס לחובות יותר גדולים ולשלם ריבית גדולה, כשאפשר לחיות בשכירות לבנתיים ואז להכנס לדירה, כמובן אם הם יזכו, במקום רווחי. עשו פה כבר את החישוב של שכירות 4 שנים למול הרווח של דירה בהנחה.
נניח והם יזכו תוך שנתיים
אתה מציע להם לחכות שנתיים, לזכות, ואז לחכות 5 שנים עד האכלוס ולשלם בינתיים שכירות (אין סיוע בשכ"ד למי שמרוויח 21 אל"ש)
אני מציע להם לקנות דירה 4 חדרים מוכנה ברמה ד' ב2.1 מיליון ולסיים את הסיפור.
לפי ההצעה שלך הם שוכרים בינתיים דירת 4 חדרים (כמו ההצעה שלי מה שהם קונים היום וגרים בו), שכירות חודשית בערך 6300 ש"ח. כפול 7 שנים יוצא 529,200 ש"ח. וזה בלי לחשב עורכי דין יועצי משכנתאות כפולים, 7 שנים להתגלגל בשכירות, מכירה של הדירה להשקעה שקנו בהנחה, ואז קנייה של דירה שהם יכלו לקנות לפני 7 שנים באותו מחיר.

נניח והם יזכו תוך שנתיים
אתה מציע להם לחכות שנתיים, לזכות, ואז לחכות 5 שנים עד האכלוס ולשלם בינתיים שכירות (אין סיוע בשכ"ד למי שמרוויח 21 אל"ש)
אני מציע להם לקנות דירה 4 חדרים מוכנה ברמה ד' ב2.1 מיליון ולסיים את הסיפור.
לפי ההצעה שלך הם שוכרים בינתיים דירת 4 חדרים (כמו ההצעה שלי מה שהם קונים היום וגרים בו), שכירות חודשית בערך 6300 ש"ח. כפול 7 שנים יוצא 529,200 ש"ח. וזה בלי לחשב עורכי דין יועצי משכנתאות כפולים, 7 שנים להתגלגל בשכירות, מכירה של הדירה להשקעה שקנו בהנחה, ואז קנייה של דירה שהם יכלו לקנות לפני 7 שנים באותו מחיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה