- הוסף לסימניות
- #19,501
אין לו סיכוי מחר להגיע לכרמיאליתנו לו זמנית במשרד הפנים.
שילך מחר לכרמיאל ויבקש זמנית.
אין לו סיכוי מחר להגיע לכרמיאליתנו לו זמנית במשרד הפנים.
שילך מחר לכרמיאל ויבקש זמנית.
ההגרלות בחיפה שווות כ700-800K רווח!!!באיזה שעות
כי הבחירה זה בחיפה
ואולי שוה לעשות הסיבוב
חבלאין לו סיכוי מחר להגיע לכרמיאל
הוא זכה ברכסיםההגרלות בחיפה שווות כ700-800K רווח!!!
סליחה על החריפות, אבל אני לא מצליח להירגע מהזלזול הזה של הזוכים!
אלו סכומים שלוקח עשרות שנים לחסוך אותם, ובגלל בעיות טכניות פעוטות זורקים הכל לפח.
הזוי לגמרי!
רק תזכור מחר ער"שחבל
כדאי אפילו לקחת מונית מאילת
באמת שקטונתי מלהבין
אה אז לא נורא בכלל מקסימום יפסיד...הוא זכה ברכסים
ולא בחיפה
רק הבחירה בפעל זה בחיפה
פרשתירק תזכור מחר ער"ש
נו נו, 20% ביטולים.. מאיפה באו?ההגרלות בחיפה שווות כ700-800K רווח!!!
סליחה על החריפות, אבל אני לא מצליח להירגע מהזלזול הזה של הזוכים!
אלו סכומים שלוקח עשרות שנים לחסוך אותם, ובגלל בעיות טכניות פעוטות זורקים הכל לפח.
הזוי לגמרי!
אז אין תז, אין לו צ'ק, מסתמא גם לא הון עצמי. אכן אתה צודק, מוטב שיישאר בבית (השכור).מה לגבי צ'יק צריכים דווקא של הזוכה
רכסים (הגרלות 2024) שווה כ600K...הוא זכה ברכסים
ולא בחיפה
רק הבחירה בפעל זה בחיפה
זה גם סכום לא מבוטל שכמובן לא משתלם להפסיד.רכסים (הגרלות 2024) שווה כ600K...
ברור!!!זה גם סכום לא מבוטל שכמובן לא משתלם להפסיד.
ראיתם פעם אדם מפקיר מעל חצי מיליון ש"ח שנותנים לו?
אף אחד לא ענה לך, כי אף אחד מעולם לא ניסה להגיע עם צ'קים של מישהו אחר. אז לא יודעים אם זה אפשרי, אבל מסברא פשוטה - כנראה שלא מועיל!!!למעשה בכרמיאל אין לו כבר תור
כרגע הזמנתי לטבריה ביום ט' באב
אבל לגבי הצ'יק אף אחד לא ענה לי
אני יאמר לך כי ב 90 אחוז מהשלומאילים שהכרתי זה דווקא כן עבד הם נתנו שיק בלי לומר מילה והכל היה בסדר.למעשה בכרמיאל אין לו כבר תור
כרגע הזמנתי לטבריה ביום ט' באב
אבל לגבי הצ'יק אף אחד לא ענה לי
לפחות יש להוא חברים לענין. (כנראה לא שלומיאל...)כרגע הזמנתי תור לקרית שמונה ביום שני שעה וחצי מחיפה מקווה שהכל יסתדר
עד שאתה עושה תור בקרית שמונה שזה שעה וחצי נסיעה עדיף לך לבוא לחיפה ולעשות צעקות ובכיות ולהיכנס.כרגע הזמנתי תור לקרית שמונה ביום שני שעה וחצי מחיפה מקווה שהכל יסתדר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //