• הוסף לסימניות
כן
כדאי להירשם

• תודה
Reactions: shs
  • הוסף לסימניות
ההרשמה נסגרת בעוד כשבוע, ההגרלה כשבועיים אחרי.

• תודה
  • הוסף לסימניות
כיום אין שום הבדל בין הסדרות, צריך רק להתפלל.

• תודה
  • הוסף לסימניות
כלומר אם אני נכנסת ל12 הגרלות פתוחות אני מורידה לעצמי את הסיכוי לזכות במקום יותר ספציפי שאני רוצה כי אולי אני אזכה במקום לא רצוי מבחינתי?
עורכים את סדר ההגרלות לפי גודל הערים כלומר אם תיכנסו להגרלה בבאר שבע ובבית שמש, ההגרלה בבאר שבע תתקיים ראשונה, ואם תזכו בה תצאו אוטומטית מההגרלה בבית שמש. מצד שני אם תשתתפו רק בבית שמש אולי לא תזכו בכלל...
מחיר מטרה זה או 20 אחוז הנחה או עד 300K,
או שזה חייב להיות גם עד 20 אחוז הנחה וגם עד 300K הנחה?
גם 20% וגם לא יותר מ300 אלף ש"ח הנחה, לפי המחירים ב31.12.2020 כלומר שאם המחירים עלו מאז ההנחה היא לפי המחיר של סוף 2020 פירוט כאן

• הוסף לסימניות
ומה נותן היתרון של בן מקום?
לדוגמא בהגרלה שנפתחה עכשיו בבית שמש על 15 דירות, 10 מתוכם הם לכלל הציבור, ו5 מתוכם הם הגרלה לבני מקום (כך מופיע באתר מחיר למשתכן).

• הוסף לסימניות
לדוגמא בהגרלה שנפתחה עכשיו בבית שמש על 15 דירות, 10 מתוכם הם לכלל הציבור, ו5 מתוכם הם הגרלה לבני מקום (כך מופיע באתר מחיר למשתכן).
בעקרון זה נראה חסר סיכוי לזכות:(
מה הגודל של הדירות??

• הוסף לסימניות
בעקרון זה נראה חסר סיכוי לזכות:(
מה הגודל של הדירות??
לא כתוב מה הגודל של הדירות.
נכון די חסר סיכוי אבל אין מה להפסיד מלהשתתף בהגרלה ובחודש הקרוב צריך לצאת עוד מאות דירות פשוט תשתתפו בכל הגרלה שמעניינת אתכם עד שתזכו...

• הוסף לסימניות
מי שנרשם עכשיו למחיר למשתכן יש סיכוי שיוכל להיכנס להגרלות עד ה28?

• הוסף לסימניות
גם אני נרשמתי רק עכשיו.
כתוב שתוך 10ימי עבודה יגיבו, קשה לי להאמין. לפחות להגרלות הבאות...
אבל אני לא מבינה, לא אמרו שבטלו את מחיר למשתכן?

• הוסף לסימניות
עורכים את סדר ההגרלות לפי גודל הערים כלומר אם תיכנסו להגרלה בבאר שבע ובבית שמש, ההגרלה בבאר שבע תתקיים ראשונה, ואם תזכו בה תצאו אוטומטית מההגרלה בבית שמש. מצד שני אם תשתתפו רק בבית שמש אולי לא תזכו בכלל...

גם 20% וגם לא יותר מ300 אלף ש"ח הנחה, לפי המחירים ב31.12.2020 כלומר שאם המחירים עלו מאז ההנחה היא לפי המחיר של סוף 2020 פירוט כאן
אז למה שווה להרשם?
יש ערים שלא שווה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה