מה פירוש ?
יש הודעה רישמית באתר משרד השיכון !...
איפה יש??
חיפשתי באתר אין הודעה כזאת
מה שיש זה הודעה של לפני יותר משבוע שהחל ביצוע ההגרלות ולא הודעה על תוצאות
אדרבה אם יש אני אשמח תראו לי בבבקשה היכן יש?

אלונים לא יודעים על הגרלה שהתקימה, ובאתר משרד השיכון אין שום הודעה מהיום,כך שלא נראה שיהיה תשובות עד הערב יש למישהו מושג מאיפה לקחו את זה שהתקימה הגרלה?

אלונים לא יודעים על הגרלה שהתקימה, ובאתר משרד השיכון אין שום הודעה מהיום,כך שלא נראה שיהיה תשובות עד הערב יש למישהו מושג מאיפה לקחו את זה שהתקימה הגרלה?
מהחדשות והעיתונאים... (!)

איפה יש??
חיפשתי באתר אין הודעה כזאת
מה שיש זה הודעה של לפני יותר משבוע שהחל ביצוע ההגרלות ולא הודעה על תוצאות
אדרבה אם יש אני אשמח תראו לי בבבקשה היכן יש?
צודקים... טעיתי ! אין הודעה. :rolleyes:

יש למישהו מידע על כדאיות הדירות בנוף הגליל בפרויקט מול תבור
הזמינו אותי לבחור דירה ואני לא יודע אם זה שווה

יש למישהו מידע על כדאיות הדירות בנוף הגליל בפרויקט מול תבור
הזמינו אותי לבחור דירה ואני לא יודע אם זה שווה
יש לך במקום אחר לקנות דירה ?
אם יש לך מקום אחר תבדוק כמה עולה שם דירה בשוק החופשי

מי אמר שאין תוצאות??????????????????????????????
רק חכו בסבלנות!!!!!!!!!!!

1709552626500.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה