יחיאל הלוי
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
- #18,381
השאלה היא מה הסכום שאוכל לקבל תמורת השכרת הדירה והאם ההפרש יהיה משמעותי מספיק מהדירה שאשכור. מה בערך מחירי השכירות באלעד לדירת 5 חדרים?
לא יודע. צריך לעשות חישוב עם טבלאות אקסל מסודרות.@בית שמשניק וכמו כן, אם אמצא מי שיהיה מוכן לשלם חצי מהמשכנתא תמורת חצי מהרווח במכירת הדירה, האם אז העיסקה תהיה משתלמת לי או שבמקרה כזה השכירות שבינתיים כבר תעבור את הרווח הצפוי?
1. אין תשלום על מסתור כביסה@בית שמשניק @עוד עו"ד וכל מי שיודע ויכול לעזור
אשמח אם תעזרו לי במידע על שני דברים
1. האם משלמים על מסתור כביסה
2. אם התנאי במכרז זה לפי הצמדה של 3.4 האם זה שנתי או על כל התקופה מהזכייה עד חתימת חוזה
תודה רבה
כבר עשינו פה על זה דיון בעבר שהמסתור לא בתשלום ומשלמים רק על שטח הדירה עצמה מאחרי הפלדלת.@בית שמשניק @עוד עו"ד וכל מי שיודע ויכול לעזור
אשמח אם תעזרו לי במידע על שני דברים
1. האם משלמים על מסתור כביסה
2. אם התנאי במכרז זה לפי הצמדה של 3.4 האם זה שנתי או על כל התקופה מהזכייה עד חתימת חוזה
תודה רבה
נראה שהטעות היא בחישוב המרפסת והחניה, זה מתומחר לפי 30% ו40% בהתאמה, ולא 50% ו30%@טל זכריה או לחילופין @בית שמשניק
חישבתי בהגרלה 2377 מה אמור לצאת מחיר של דירה וזה יוצא לי שונה ממחשבון דירה בהנחה אשמח להבין היכן הטעות
א"כ הטעות באתר כי בהגרלה הזאת זה מחושב מרפסת עד 30 מ"ר 50% ומחסן 30%נראה שהטעות היא בחישוב המרפסת והחניה, זה מתומחר לפי 30% ו40% בהתאמה, ולא 50% ו30%
תיקנתי את האקסל ויצא כמו במחשבון של רבינו
צודק. הכללים אכן שונים בהגרלה הזו - חבל שזה לרעת הרוכשים (הרבה יותר שכיח מרפסת גדולה ממחסן גדול).א"כ הטעות באתר כי בהגרלה הזאת זה מחושב מרפסת עד 30 מ"ר 50% ומחסן 30%
מצורף
משכנתא משלמים לאחר שנגמר/החלטת להפסיק לשלם מההון העצמי.@בית שמשניק מתי מתחילים לשלם משכנתא על דירה במחיר למשתכן? מהו הסכום שמשלמים בחתימת החוזה והאם צריך לשלם את הסכום החדשי הקבוע רק לאחר כניסה לדירה?
בשביל הבהירות בראש תפריד בין התשלומים לקבלן ובין המשכנתא שמשלמים לבנק@בית שמשניק מתי מתחילים לשלם משכנתא על דירה במחיר למשתכן?
כנ"למהו הסכום שמשלמים בחתימת החוזה
משלמים לבנק על כל סכום שמשכתם מהמשכנתא באופן יחסי, יש אופציה לדחות כ-30%-40% מכל תשלום לשלב של כניסת הדירה ע"י גרייס, לא בטוח שמומלץ אך שתדע את האופציות.והאם צריך לשלם את הסכום החודשי הקבוע רק לאחר כניסה לדירה?
טעות ?תוך 45 יום משלימים ל45%.
צודק זה ל20% פשוט התבלבלתי אם ה45 יוםטעות ?
אם יש מענק @טל זכריה טוען שזה מצטרף להון העצמי, אני לא יודע מה המקור שלו].
כן, זה מצטרף להון העצמי, אבל עובד דרך הבנק שמוריד מההון העצמי ולא ישירות לזוכים.משכנתא משלמים לאחר שנגמר/החלטת להפסיק לשלם מההון העצמי.
מינימום הון עצמי (אם אין מענק)100,000. [אם יש מענק @טל זכריה טוען שזה מצטרף להון העצמי, אני לא יודע מה המקור שלו].
בחתימת החוזה משלמים 7% לאחר שבועיים משלימים ל13% ותוך 45 יום משלימים ל20%.
ואם תמצא בנק שיסכים לדחות את תחילת תשלומי המשכנתא לכניסת הדירה תוכל להתחיל לשלם אז, אחרת תצטרך לשלם ישר מהיום שבו לקחת את המשכנתא..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //