מצפה רמון ממשיכה לאבד גובה בסיכויי הזכיה ונופלת למקום החמישי (היהודי) - מתחת כפר ורדים. כרגע היא עם 1.61%, כמעט צמודה לרעננה שמתחתיה עם 1.59%.
קודמות לה: נוף הגליל (4.02%), קרית עקרון (2.63%), עפולה (1.76%) וכפר ורדים (1.63%).
לבן מקום בירושלים
עדיף להירשם לירושלים, נוף הגליל ועפולה?

עדכון סיכויי זכייה:
מצפה רמון ממשיכה לצלול מטה בסיכויים ונופלת כעת גם מתחת לרעננה למקום 6 ביישובים היהודיים (אחרי נוף הגליל, קרית עקרון, עפולה, כפר ורדים ורעננה)
1757502964728.png

לבן מקום בירושלים
עדיף להירשם לירושלים, נוף הגליל ועפולה?
ירושלים - בתנאי שיש לו יכולת פיננסית גבוהה.
ומבחינת סיכויים קרית עקרון עדיפה מעפולה (כרגע 2.55% לעומת 1.69% - 1 מתוך 39 לעומת 1 מתוך 59). אבל ההשקעה בעפולה הרבה יותר נמוכה, ולפי השמאי הרווח שם גבוה יותר מבקרית עקרון גם מבחינה מספרית ולא רק מבחינת אחוזים.

@בית שמשניק אשמח אם תוכל להגיב לי
בן מקום בירושלים עם הון עצמי גבוה מה כרגע השלשת הישובים הכי שווים להירשם בסיכויי זכיה?

@בית שמשניק אשמח אם תוכל להגיב לי
בן מקום בירושלים עם הון עצמי גבוה מה כרגע השלשת הישובים הכי שווים להירשם בסיכויי זכיה?
מבחינת סיכויים נטו: נוף הגליל, קרית עקרון, ועפולה
אבל בירושלים יש רווח גבוה מאד ואם יש יכולת פיננסית שווה לכאורה להירשם אליה במקום אחת הערים לעיל (למרות הסיכויים הנמוכים יותר)
כרגע המספרים הם:
נוף הגליל - 3.85%.
קרית עקרון - 2.55%.
עפולה - 1.69%.
ירושלים בני מקום (2 ההגרלות) - 1.51%.
ירושלים הר הצופים בלבד בני מקום - 1.23%

מנסה לרשום זוג מאורס, באלונים באתר ולא נותן לשלם
האם יש כתובת מייל שאני יוכל לשלוח לשם את כל הטפסים?

נערך לאחרונה ב:
פוסט של @טל זכריה לגבי מספר המילואימניקים הנרשמים

כמה מילואימניקים רשומים להגרלות? זו אחת השאלות שאני נשאל הכי הרבה ואין לי תשובה עליה, כי למעשה שעד שלא תיסגר ההרשמה להגרלה לא נדע כמה, אבל החלטתי לאסוף נתונים מהגרלות קודמות ולהכין לכם הערכה גסה על הכמות. להערכתי יהיו כ-20,000 משקי בית של מילואימניקים פעילים שירשמו להגרלות בהגרלת אוגוסט 2025.
545614390_1268436721962853_6150127841902179164_n.jpg

עדכון סיכויי זכייה:
מצפה רמון ממשיכה לצלול מטה בסיכויים ונופלת כעת גם מתחת לרעננה למקום 6 ביישובים היהודיים (אחרי נוף הגליל, קרית עקרון, עפולה, כפר ורדים ורעננה)
צפה בקובץ המצורף 2060310
לכאורה זה בגלל ההמלצות החמות.
צריך לזכור שמבחינת מספר הדירות המוחלט שיש בהגרלה במצפה רמון, זה אחד המקומות עם הכי מעט דירות בהגרלה. חשוב לשים לב שיש במצפה רק 27 דירות לחיצוניים. רק בגלל שמספר הנרשמים היה צפוי להיות נמוך יחסית חשבנו בהתחלה שיהיו סיכויים טובים... כרגע, שמספר הנרשמים הוא קרוב לאלף שמונה מאות, ברור שהסיכויים צונחים.
(לא שאני מתחרט על ההמלצה לאחרים, אבל אולי צריך להבין איך לעשות חישוב מסלול מחדש. כי אם אנחנו ממליצים לכולם על אותן הגרלות, אנחנו בעצם יורים לעצמינו ברגל. בעיני, נכון מאוד ליצור המלצות שונות על בסיס נתונים שונים (תקציב וכו' לדוגמה) לאנשים שונים.)
בכל מקרה, נשמח אם המומחים דפה יעשו את חישוביהם שוב בהתאם לתוצאות שמתבררות, ויעדכנו אם ההמלצות השתנו (לוקח בחשבון שייתכן והתפוצה של הפורום משמעותית מספיק שאם המומחים דפה יעדכנו המלצות אולי זה ישנה שוב את המשוואות. אבל לא סביר בעיני שהאפקט יהיה דרסטי)

לכאורה זה בגלל ההמלצות החמות.
צריך לזכור שמבחינת מספר הדירות המוחלט שיש בהגרלה במצפה רמון, זה אחד המקומות עם הכי מעט דירות בהגרלה. חשוב לשים לב שיש במצפה רק 27 דירות לחיצוניים. רק בגלל שמספר הנרשמים היה צפוי להיות נמוך יחסית חשבנו בהתחלה שיהיו סיכויים טובים... כרגע, שמספר הנרשמים הוא קרוב לאלף שמונה מאות, ברור שהסיכויים צונחים.
(לא שאני מתחרט על ההמלצה לאחרים, אבל אולי צריך להבין איך לעשות חישוב מסלול מחדש. כי אם אנחנו ממליצים לכולם על אותן הגרלות, אנחנו בעצם יורים לעצמינו ברגל. בעיני, נכון מאוד ליצור המלצות שונות על בסיס נתונים שונים (תקציב וכו' לדוגמה) לאנשים שונים.)
בכל מקרה, נשמח אם המומחים דפה יעשו את חישוביהם שוב בהתאם לתוצאות שמתבררות, ויעדכנו אם ההמלצות השתנו (לוקח בחשבון שייתכן והתפוצה של הפורום משמעותית מספיק שאם המומחים דפה יעדכנו המלצות אולי זה ישנה שוב את המשוואות. אבל לא סביר בעיני שהאפקט יהיה דרסטי)
מסכים איתך מאוד, התלבטתי כבר הרבה זמן עם לכתוב את זה,
למרות כל הרצון הטוב של האנשים היקרים פה,
עלינו לשמור על הנאמר בפסוק
קהלת פרק ב פסוק י"ג:
"וְרָאִיתִי אָנִי שֶׁיֵּשׁ יִתְרוֹן לַחָכְמָה מִן הַסִּכְלוּת, כִּיתְרוֹן הָאוֹר מִן הַחֹשֶׁךְ."
עם כל הרצון הטוב שיתוף החכמה עם חסרי ההבנה פוגעת במרקם הטבעי של ההתנהגות האנושית,
כל אדם יש לו גם את הסכלות וגם והחכמה והוא ירויח ממה שיש לו בו יתרון על פני השני, שבדבר האחר מותר לו עליו. ברגע שאנחנו פוגעים באיזון זה לא יוצא טוב בכלל.

איזה עיר אחריו לבעלי הון עצמי נמוך +
מצפה רמון כרגע עם סיכוי של 1.52%, שזה עדיין טוב יחסית.
אחריה יש את קרית ביאליק היקרה יותר (כ1.29M ל100 מ"ר) עם סיכוי של 1.3% (קרית גת יקרה יותר ב100K נוספים ועם סיכוי של 1.14%).
אחר כך עכו (כ1.1M) עם סיכוי של 1.06%
ולאחריה באר שבע (כ1M) עם סיכוי של 0.95%

היי חברים צריך את עזרתכם הדחופה, השלושה חודשים שזוג מאורס יכול להירשם זה שלושה מקיום ההגרלה או מההרשמה או ממה

אני מלכתחילה לא "עפתי" על המקום הזה והמלצתי עליו רק לבעלי הון עצמי נמוך - בהעדר אופציות ריאליות אחרות לעיר השלישית (אחרי נוף הגליל ועפולה).
רק הקב"ה יודע מה יקרה ברגע שיהיה פה קונצנזוס שמצפה רימון לא משתלמת.
כל האלו שנרשמו יבטלו הרשמה לטובת עיר אחרת.
הסיכויים יקפצו בין לילה.

@דג תמנון אחי מתחתן ב15.12.2025 האם זה יהווה בעיה להירשם? האם הולכים על שלושה חודשים מההרשמה בפועל או מקיום ההגרלה
תתחיל אץ התהליך עד 14.09.2025 ואפשר לסיים עד 17.09.2025 ואז הוא כבר בתוך שלש חדשים
שמחתי לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה