שלום רב,
רציתי לשאול:
1.מתי ההגרלה
2.בני מקום בירושלים הון עצמי 250אל"ש והחזר חודשי של משכנתא 6,000 ש"ח מה ממומלץ?

@טל זכריה :
פוסט הסבר על חישוב מחיר דירה מסובסדת בתוכנית מחיר מטרה 3.0 עם דוגמת חישוב לדירה בשטח 100 מ"ר, אז הבאתי 2 דוגמאות חישוב הראשונה ביבנה והשנייה בקרית עקרון ועל אף שהמחיר למ"ר הראשי בקרית עקרון נמוך יותר מיבנה, מחיר הדירה ביבנה בדוגמא הוא נמוך יותר.
טעות נפוצה אצל הרבה אנשים שהם שוכחים להוסיף את המעמ למחירים למ"ר.
שימו לב שכל הפרויקטים בהגרלה הנוכחית הם במחיר מטרה 3.0
צפה בקובץ המצורף 2039749צפה בקובץ המצורף 2039750
@בית שמשניק לא הבנתי בסעיף 4 ו5 מה שקובע זה 500,000 או 600,000?

מה זה אומר? שיש ערים שהמחיר הזה קובע ויש ערים שמחיר אחר,
או שיש ערים ששתי המחירים קובעים?
כי הוא מביא את שתי המחירים באותו עיר אז נראה שכן יש חילוק באותו העיר בין 500 ל 600

נערך לאחרונה ב:
מה זה אומר? שיש ערים שהמחיר הזה קובע ויש ערים שמחיר אחר,
או שיש ערים ששתי המחירים קובעים?
כי הוא מביא את שתי המחירים באותו עיר אז נראה שכן יש חילוק באותו העיר בין 500 ל 600
בערי המרכז - 500K ובפריפריה 600K. אין חילוקים באותה עיר עצמה.

נפתחו מעט יותר הגרלות של קרקעות, כרגע נראה שההנחה מזערית (מקסימום 200K שח), פספסתי משהו שם? יש שם משהו מעניין?

למישהו כאן יש אולי נסיון או ידיעה לגבי היקף השוק של שותפים בהשקעה במחיר למשתכן?
אני בן מקום בירושלים ואין לי את ההון העצמי הדרוש לכך, השאלה האם הנושא של שותפים משקיעים הוא מדובר והאם יש אפשרות למצוא בקלות דבר כזה ואז אולי שווה להרשם לירושלים ולבנות על זה

למישהו כאן יש אולי נסיון או ידיעה לגבי היקף השוק של שותפים בהשקעה במחיר למשתכן?
אני בן מקום בירושלים ואין לי את ההון העצמי הדרוש לכך, השאלה האם הנושא של שותפים משקיעים הוא מדובר והאם יש אפשרות למצוא בקלות דבר כזה ואז אולי שווה להרשם לירושלים ולבנות על זה
מה תרוויח?!
חצי מהרווח בירושלים זה כבר הרווח השלם בפריפריה... לא?

@בית שמשניק
מה עדיף קרית גת או קרית ביאליק
אין הכרעה ברורה.
ב2 המקומות יש רווח דומה לפי השמאי (600K)
יתרונות בקרית ביאליק: סיכויים מעט טובים יותר - 1 מתוך 77 לעומת 1 מתוך 88 (כרגע), השקעה מעט נמוכה יותר (כ100K).
יתרונות בקרית גת: מצב היתר מתקדם (פחות זמן עד שיהיה מוכן), עיר קרובה יותר למרכז, ואולי גם צפי גבוה יותר לעליית מחיר.

לפי הידוע לי, בהגרלה זו, זכאים כ- 130,000 להירשם.
למישהו יש מושג כמה משקי בית נרשמו עד היום למחיר למשתכן?

לפי הידוע לי, בהגרלה זו, זכאים כ- 130,000 להירשם.
למישהו יש מושג כמה משקי בית נרשמו עד היום למחיר למשתכן?
אין הגבלה למספר הזכאים להירשם, המספר 130,000 הוא הערכה גסה לצפי של כמה יירשמו בפועל [מבוסס על נתוני הגרלות קודמות].

החשבון שאתה צריך לעשות כדי לדעת כמה כבר נרשמו: לחבר את מס' הנרשמים בהגרלה אחת מכל עיר [הגבוה ביותר], ולחלק ל3, התוצאה היא הערכה גסה ולא מדוייקת של בערך כמות הנרשמים. אולי מישהו מתנדב לחשב...

אאל"ט @ספרא רבא חישב פה פעם את אחוז הנרשמים שלא לשלוש ערים, ולפי"ז אפשר לדעת יותר במדויק את סך הנרשמים הכולל.

מישהו מוכן להציע למתכנת המוכשר שליט"א של האתר החדש להוסיף את שני הדברים הבאים:
א. אפשרות להצטרף לרק אחד מהפרויקטים ולא לשניהם (יחסית פשוט לחשב גם לבד, אבל אעפ"כ)?
ב. אפשרות לראות סיכויי זכיה בדירה קטנה או גדולה. כלומר, מי ששוקל עיר ויודע שיש דירות באותה עיר שהן מחוץ להישג ידו. האם עדיין שווה לו להירשם בשביל הדירות הקטנות. כלומר, מה הסיכוי לזכות בדירה קטנה (היה מוקדם יותר בהגרלה זו טבלה של @טל זכריה לגבי מינימום דירות קטנות)?

תודה לעוזרים מזכי הרבים.

ב. אפשרות לראות סיכויי זכיה בדירה קטנה או גדולה. כלומר, מי ששוקל עיר ויודע שיש דירות באותה עיר שהן מחוץ להישג ידו. האם עדיין שווה לו להירשם בשביל הדירות הקטנות. כלומר, מה הסיכוי לזכות בדירה קטנה (היה מוקדם יותר בהגרלה זו טבלה של @טל זכריה לגבי מינימום דירות קטנות)?
זה תאוריות.
אין לו איך לדעת האם האלו לפניו יבחרו דירה גדולה או קטנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה