בני מקום בירושלים ובבית שמש
הון עצמי של 400-450K ויכולת החזר של עד 6000 ש"ח
לאן כדאי להירשם?

אשמח לתשובות מהמבינים
@בית שמשניק @עוד עו"ד

תודה רבה
לא מספיק לירושלים, אבל מספיק לבית שמש (בדירות לא גדולות).
הייתי נרשם לבית שמש ועפולה, ובמקום השלישי כנראה קרית עקרון - בתקוה לדירה קטנה (אם לא נרתעים מנוף הגליל - אפשר כמובן לשם).

לא מספיק לירושלים, אבל מספיק לבית שמש (בדירות לא גדולות).
הייתי נרשם לבית שמש ועפולה, ובמקום השלישי כנראה קרית עקרון - בתקוה לדירה קטנה (אם לא נרתעים מנוף הגליל - אפשר כמובן לשם).
למה יש סיבה להירתע מנוף הגליל?

חברים יקרים !!!!
הנה התאריך הגיע
14.09.2025
היום האחרון להגיש בקשה להנפקת זכאות
התורה חסה על ממונם של ישראל
אנא תפרסמו כל אחד באזור/קהילה שלו
שהיום זה היום ה'אחרון'

גם לזכאות חדשה וגם בכדי לחדש זכאות
שימו לב !!!
חסר לכם עדיין מסמכים ???
יש אפשרות להתחיל את התהליך היום
ולסיים את זה עד יום רביעי 17.09.2025

מתוך מכתב שר השיכון לנתניהו ביום חמישי המפרט את הישגיו בתפקיד ב3 החודשים האחרונים, וקבלת תפקיד שר השיכון היום באופן קבוע:

"ביום א' הקרוב (14.9) תתקיים ישיבת מועצת רמ"י, בה תאושר הצעתי להארכת השיווק של דירה בהנחה עד ל-01.11.2025, לאחר שתוקף ההחלטה הקודמת פג ב-31.8.25. המהלך יביא לכך ש-82%? (לא ברור המספר, ע.ע.) מהבנייה במעלה אדומים (6,000? יחידות דיור) ישווקו במחיר הנחה , בתוך כך 50% ישווקו לחיילי מילואים מהם 3,000? יחידות דיור ומתוכן 1,500? דירות ליחידות לוחמות".

הסכמי גג שנחתמו (לא ברור אם קשור וכמה מתוכם זה במסגרת דירה בהנחה):
פריפריה: ירוחם (7000? יח"ד), לוד (1400? יח"ד), נהריה (2500? יח"ד), יוקנעם (4000? יח"ד)
מרכז: רמת השרון (17,000? יח"ד), מעלה אדומים (7,600 יח"ד).

הסכמי גג בשלבים מתקדמים לקראת חתימה: שדרות (7170? יח"ד), כרמיאל (14,519? יח"ד), הרצליה (40,000 ! יח"ד?), זיידת בכר? (12,000? יח"ד).

הקושי בפענוח המספרים והכיתוב המטושטש במקור. מי שיש לו את המכתב יותר קריא מוזמן להעלות.

רבותי, נראה לי דווקא מוצלח שדחו את ההגרלה לארי ר"ה יו"כ והו"ר כך כל אחד יוכל להפלל על זה במשך הימים הנוראים.
בכל דבר צריך לראות את הטוב שבו
ודרך אגב בשבוע האחרון
הגשתי בקשות ל 3! זוגות שלא היו יכולים להנפיק זכאות עד שבוע האחרון
ל2 לא היו עדיין תעודות זהות
ולאחד שהתחתן כבר וקיבל את התעודת נישואין רק ביום חמישי האחרון

ודרך אגב בשבוע האחרון
הגשתי בקשות ל 3! זוגות שלא היו יכולים להנפיק זכאות עד שבוע האחרון
ל2 לא היו עדיין תעודות זהות
ולאחד שהתחתן כבר וקיבל את התעודת נישואין רק ביום חמישי האחרון
בשביל הזוגות האלה זה אכן מזל עצום.
אך בשביל כל המשפחות האחרות שכבר מנסים שנים את מזלם בתוכנית, כל זכאי נוסף שנרשם- מוריד עוד יותר את הסיכויים...

בשביל הזוגות האלה זה אכן מזל עצום.
אך בשביל כל המשפחות האחרות שכבר מנסים שנים את מזלם בתוכנית, כל זכאי נוסף שנרשם- מוריד עוד יותר את הסיכויים...
"אין אדם נוגע במה שמוכן לחברו אפילו כמלוא נימא"
קצת אמונה....

למה יש סיבה להירתע מנוף הגליל?
רואה שתייגת גם אותי, אז לענ"ד אין שום סיבה להירתע.

הרווח הממוצע בנוף הגליל לפי השמאי הוא 516,165 ש"ח ובממוצע הכללי (שמאי + מדלן) 445,993 ש"ח לפי הטבלאות המעודכנות.
יותר מאשר קרית עקרון ויבנה לא רק באחוזים אלא גם בסכום בש"ח, עם השקעה קטנה בהרבה - 1.08 מיליון במקום 1.7 מיליון השקעה.

נוף הגליל בהחלט מתחרה על תואר ההגרלה הכי טובה בשקלול הכללי בסבב הזה.

"אין אדם נוגע במה שמוכן לחברו אפילו כמלוא נימא"
קצת אמונה....
לא הבנתי איך זה סותר את ההודעה שלי.
נכון, אנחנו חרדים מאמינים ב"ה.
האם עצם היותנו חרדים מאמינים, מונע מאיתנו לתמוה על דברים המתנהלים בצורה שאינה הוגנת(בעיניי)???

לא הבנתי איך זה סותר את ההודעה שלי.
נכון, אנחנו חרדים מאמינים ב"ה.
האם עצם היותנו חרדים מאמינים, מונע מאיתנו לתמוה על דברים המתנהלים בצורה שאינה הוגנת(בעיניי)???
בסך הכל הוא הדגיש את הקטע שבסוף זה משמיים
אני יכול לספר לך שאחותי בהגרלה האחרונה זכתה בתור מאורסת בחיפה
שזה בכלל לא הייתה ההמלצה של הפורום פה מחוסר סיכוי
והיא זכתה בין הראשונים בסוף גם הפורום הזה לוקח אותו בתור השתדלות
והשם מנהל מלמעלה...

@עוד עו"ד @בית שמשניק

אשמח לחוות דעתכם
עבור חבר שנמצא במילואים כלוחם וזכה בהגרלה 2340 ברכסים וכעת מסתפק האם שווה ללכת על זה, או אולי לוותר על הזכייה ולהירשם להגרלה הנוכחית

@עוד עו"ד @בית שמשניק

אשמח לחוות דעתכם
עבור חבר שנמצא במילואים כלוחם וזכה בהגרלה 2340 ברכסים וכעת מסתפק האם שווה ללכת על זה, או אולי לוותר על הזכייה ולהירשם להגרלה הנוכחית
2340 זה קרית גת ולא רכסים.
בכל מקרה, אין הפעם שום נתונים על רישומי המילואימניקים, ואי אפשר לדעת איפה סיכויי הזכיה שלהם גבוהים יותר. לכן לכאורה לא כדאי לבטל זכייה ודאית בשביל ספק זכייה הפעם.

2340 זה קרית גת ולא רכסים.
בכל מקרה, אין הפעם שום נתונים על רישומי המילואימניקים, ואי אפשר לדעת איפה סיכויי הזכיה שלהם גבוהים יותר. לכן לכאורה לא כדאי לבטל זכייה ודאית בשביל ספק זכייה הפעם.
סליחה טעיתי במס' הגרלה 2430

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה