מידע שימושי הגרלות מחיר למשתכן: 2446 נווה שמיר שי-חי. תוכניות מידע ודיונים.

מה שכן מי שבכל זאת מדבר עם שי-חי, צריך להגיד לו שבמצב הזה יהיה לו קשה יותר למכור את 4 דירות הענק בקומות האחרונות (הפנטהאוזים של 7-8 חד'). מי ירצה לשלם על דירה כזו? כל קונה שיראה את כמות הדירות בבניין, יבין שתהיה לו בעיה רצינית עם המעלית. וגם כנראה שמי שקונה 7 חדרים זה משפחות גדולות שחייבות מעלית.
רוב האנשים לא מודעים לבעיית חוסר מעליות, שכן אין הרבה בנינים כאלה המאוכלסים כולו במשפחות ברוכות ילדים ברחבי הארץ.
מה שכן העלאת הנושא בפלטפורמות נוספות אולי יחלחל לאוזני היזמים, מקווה רק שזה יקרה בעזרת ה'.

מה שכן העלאת הנושא בפלטפורמות נוספות אולי יחלחל לאוזני היזמים, מקווה רק שזה יקרה בעזרת ה'.
צריך להשפיע על משרד השיכון שיכניסו חובה של יותר מעליות בבניינים עם צביון חרדי/8 דירות בקומה.

אולי ננסה להתארגן כל הזוכים בהגרלה הזו, לדרוש משי חי להוסיף מעליות, וכמובן שהכי חשטב מעליות חכמות!
מה דעתכם?

איזה כח יש לזוכים מול היזם?
נכון שלא מדובר בכח רגיל כמו ברכישה פרטית, אבליש לזוכים כוח משמעותי, בעיקר בזכות כוח קבוצתי.
במקרה שלנו שיש מאות זוכים בפרויקט, אם ננסה לאגד את כולם או לפחות את רובם, היזם לא יוכל להתעלם.
אולי נוכל לפנות גם להבהרות במשרד השיכון מה דעתו על הנתונים האלו....

נכון שלא מדובר בכח רגיל כמו ברכישה פרטית, אבליש לזוכים כוח משמעותי, בעיקר בזכות כוח קבוצתי.
במקרה שלנו שיש מאות זוכים בפרויקט, אם ננסה לאגד את כולם או לפחות את רובם, היזם לא יוכל להתעלם.
אולי נוכל לפנות גם להבהרות במשרד השיכון מה דעתו על הנתונים האלו....
@החברונע'ר מתכוון לשאול, למה שהיזם ירצה להקשיב לך? מה תאיים עליו אם לא, שתבטל את הזכייה...?

ואני מוסיף לגבי משרד השיכון, התוכניות הנוכחיות תואמות אחד לאחד את דרישות המפרט של משרד השיכון, אלא שתוכל לטעון שהמפרט לא תואם מציאות חיים חרדית וחייבים לשנותו, אבל שינוי למפרע שיוסיף ליזם עלויות זה בעייתי משפטית לאור זה שהוא ניגש למכרז עם תנאים אחרים ולדעתי להוספת מעלית כנראה יש משמעות של עלויות כמעט כמו תכנון חדש לגמרי לאור הפאזל הכל כך מורכב של הבניינים האלו.

יכול להיות שהיזם ירצה לרצות קבוצה גדולה של זוכים שמבקשים, אבל מסופקני.

@החברונע'ר יכול להיות שהיזם ירצה לרצות קבוצה גדולה של זוכים שמבקשים, אבל מסופקני.
זה גם מה שאני חושב....
בכל מקרה כדאי לנסות, לא?
ואם כן, אז עדיף כמה שיותר מוקדם לפני שיהיה יותר קשה לשנות תוכניות וכו'...

זה גם מה שאני חושב....
בכל מקרה כדאי לנסות, לא?
ואם כן, אז עדיף כמה שיותר מוקדם לפני שיהיה יותר קשה לשנות תוכניות וכו'...
אהבתי איך שערכת את דברי :)

וכמובן שלא תפסיד מלנסות, אדרבה, אולי תוכר כגיבור הפרויקט.

בכללי ישנה קבוצה של הפרוייקט בוואטסאפ שישנם מעל 100 חברים
הם מודעים כמו כאן למצב הפרויקט?
יש שם ניתוחים ברמה? מדברים שם על סוגיית המעליות?
אני מבין ששם התגבשה היוזמה לקבלת התוכניות מהעירייה, בכל מקרה, אני מסכים שקבוצה כל כך גדולה תגרום ליזם לחשוב לרגע על הבקשה.

אני אגיד לך את האמת , לא בטוח בזה אבל נראה לי שחלק מהנתונים שפרסמו פה נלקחו משם
מצרף צילום מסך

קבצים מצורפים

• וואטסאפ 1.png
    וואטסאפ 1.png
    KB 208.7 · צפיות: 49
נערך לאחרונה ב:
אני אגיד לך את האמת , לא בטוח בזה אבל נראה לי שחלק מהנתונים שפרסמו פה נלקחו משם
דבר אחד בטוח, הדברים שאני חידשתי נלקחו מפה לשם :)

וברצינות, כנראה ששני הפלטפורמות באמת מעשירות אחת את השנייה.

אולי אפשר להתנגד להיתר בניה.
ולגרום לעירייה לתת לקבלן הקלות מסוימות בתמורה לתוספת מעלית והגדלת סוכות.

אולי אפשר להתנגד להיתר בניה.
ולגרום לעירייה לתת לקבלן הקלות מסוימות בתמורה לתוספת מעלית והגדלת סוכות.
כל עוד ההיתר לא חורג מהתב''ע לא מעמידים את ההיתר לקבלת התנגדויות.

כל עוד ההיתר לא חורג מהתב''ע לא מעמידים את ההיתר לקבלת התנגדויות.
גם בלי להעמיד את ההיתר להתנגדויות, אם העירייה חושבת שהתכנון לא הגיוני, היא לא חייבת לאשר את התוכנית.
(אני מבין שגם לקבלן יש טענה שהוא פועל לפי התקנות, ולכן הצעתי שהעירייה תיתן לו הטבות בעד זה שהוא יבוא לקראת הזוכים).

גם בלי להעמיד את ההיתר להתנגדויות, אם העירייה חושבת שהתכנון לא הגיוני, היא לא חייבת לאשר את התוכנית.
(אני מבין שגם לקבלן יש טענה שהוא פועל לפי התקנות, ולכן הצעתי שהעירייה תיתן לו הטבות בעד זה שהוא יבוא לקראת הזוכים).
ברור, אבל זה לא יקרה דרך התנגדויות. אולי דרך פניה לנציגי הציבור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה